0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
ToCooTo Керамични Кафеена Чаша, Порцеланова Новост, Чаша с лисици ръка за любителите на животни, 20 грама, Голяма Чаена Чаша, Подаръци за Рожден Ден, за Жени, Мъже, майки, ?

ToCooTo Керамични Кафеена Чаша, Порцеланова Новост, Чаша с лисици ръка за любителите на животни, 20 грама, Голяма Чаена Чаша, Подаръци

BGN 9.59
Налично за поръчка

Брой продукти

?【Уникален дизайн】 от двете страни На чаши fox публикувана красива оранжева лисица лисица един интелигентен и елегантен.Това е страхотна чаша за любителите на лисици, а красиви дами. ?【Материал е с добро качество】 Кафеена чаша fox е изработена от висококачествена керамика, има солидна структура, гладка гърло, не се драска и не избледнява, а също и висока степен на сигурност.Идеален както за топли, така и за студени напитки.Могат да се мият в миялна машина и микровълнова печка. ?【Идеален подарък】 Тази керамични кафеена чаша в луксозна подаръчна кутия ще се превърне в идеален подарък за рожден ден, за жени, мъже, деца, майки, татковци, любовници, най-добър приятел и шеф.Керамична чаша fox - най-добрият подарък за Коледа, Хелоуин, нов дом, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на св. Валентин, за годишнина, Ден на учителя, Ден за защита на децата, жените ден и други специални дни. ☕【Ще отговарят на вашите нужди】 Изискана мода, удобна дръжка, подходящ за топли и студени напитки, като кафе, чай, мляко, сок, капучино, вода, горещ шоколад, спортни напитки, млечни шейкове и коктейли, какао, бира, вино, коктейли за партита и т.н. чашата за Кафе fox може да отговаря на вашите нуждите в офиса и у дома. ?【Размер и опаковка】 Размерът на тази чаша fox е 4,6 инча (диаметър), 6.3 инча (височина) и 20 грама (капацитет).В комплекта са включени : чаша за саке fox красив подарък кутия.Ярко-оранжев и бял цвят, ще се повиши настроението ви, когато пиете кафе или чай.

Общи свойства

Добавки за продукти