0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Пердета с Ресни от фолио по темата за Бала MENSTARSI, Декорация за Абитуриентски партита 2023, 2 Подпори за Фотобудки син цвят размер на 3,3 x 6,6 фута, Фон с Серпантином за Аби?

Пердета с Ресни от фолио по темата за Бала MENSTARSI, Декорация за Абитуриентски партита 2023, 2 Подпори за Фотобудки син цвят размер

BGN 2.33
Налично за поръчка

Брой продукти

??【 Опаковка 】 : 2 опаковки сини пердета с ресни от фолио по темата за бала, много голям размер (ширина x спускане) x 3,3 6,6 фута всяка е чудесен фон за една фотосесия на бала парти. ?【 ПРЕМИАЛЬНОЕ КАЧЕСТВО 】 : В сравнение с традиционните пердета с ресни от фолио, на нашите занавесках с ресни раздадени на ярки шарки graduate element.Те са леки и здрави.Тези висококачествени пердета с ресни са здрави, нечупливи и могат да се използват в продължение на дълго време. ??【 Лесна за нанасяне на 】 : Свалям двустранен самозалепваща се лента, след това залепете завеса с ресни върху желаните места, подходящи за оформяне на отвора на вратата, на прозореца, на стените, класната стая или на сцената. ?【 БЛЕСТЯЩ фон за бала 】 : Тези красиви пердета с ресни от фолио с гирлянди са добри като бижута за бала и рожден ден или завеси за снимки, вие ще бъдете изумени от атмосферата на бала и изглед, които те създават. ??【 ШИРОКО ИЗПОЛЗВАНИ СЛУЧАИ 】 : Нашите сини пердета с ресни от фолио за абитуриентски елементи са идеални за снимка фон за празнични партита.Те са подходящи за церемонии края на детска градина, начално училище, гимназия, средно училище, гимназия, колеж и университет.Можете също така да го използвате у дома, в барове и други места, където пожелаете.

Общи свойства

Добавки за продукти