0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Реквизит за снимки Kcgani, Набор от Подпори за Фотография под формата на бели Геометрични Куба, Стереодекоративный Фон за Снимки, Решение за демонстрация Представляв?

Реквизит за снимки Kcgani, Набор от Подпори за Фотография под формата на бели Геометрични Куба, Стереодекоративный Фон за Снимки, Решение

BGN 3.33
Налично за поръчка

Брой продукти

Форма : Куб и Сфера. 7 x Кубчета. 2 x Сфера. 1 х Чанта за носене.Геометричен кубичен подпори за фотосесия : чудесно за подпори, за фотосесия.Придайте на снимките професионален вид.Лек, с черна кожена чанта за носене : Стереофоничен реквизит за снимки от твърда пяна, лек и портативен за вашата снимки или дневна изложба.Моющийся : е Изработена от EVA, моющийся и лесно моющийся.Широка гама от приложения : идеален за снимки на стоките, магазини, галерии, изложби, панаири, у дома.Едно чудесно решение за демонстрация на козметика, бижута, цветя, обици, червила, парфюми, колиета, часовници, мобилен телефон, очила, обувки, чанти и т.н. и Опаковъчен лист : общо 9 изискване за декорация на снимки и 1 черна чанта за носене.Параметър. Пакетът включва в себе си. Материал : EVA.

Общи свойства

Добавки за продукти