0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Колие ръчна изработка - на жена Ми-Пожарнице, Колиета с Възел Любов От съпруга си-Пожарникар, Подарък за Жена-Пожарному, Тънки Огърлици в червената лента За Рожден Д?

Колие ръчна изработка - на жена Ми-Пожарнице, Колиета с Възел Любов От съпруга си-Пожарникар, Подарък за Жена-Пожарному, Тънки Огърлици

BGN 2.67
Налично за поръчка

Брой продукти

Той е идеален за хора с чувствителна кожа.Време на изработка : 3-5 работни дни Време за доставка : 3-5 работни дни.Вие не можете да назначи цена смислен оценят дарове. ▶ В очарователен дизайн думата "любов", написана игриво скорописным шрифт.Дължина на веригата от кабел е 18 инча с разширение с 4 инча и застегивается на закопчалка-кука. ▶ Това изискано полированное колие не оставя у него съмнение, на вашите истински чувства.МАТЕРИАЛИ и размер : Това колие е изработено от висококачествена полирана хирургическа стомана.Вечния СПОМЕН : нашите бижута приложен подарък най-високо качество със специално съобщение. ▶ Кабелна верига се регулира и е застегивается с помощта на закопчалка-пушка.Това бижу ще се превърне в уникална и с хубав подарък под формата на колиета за вашата майка, съпруга, дъщеря, син, булки, бъдещата си съпруга, гадже, приятелка, внучки, внук, на малко момиче, на семейството. ▶ Предлага ъпгрейд до кутията в стил махагон.Ако не сте доволен от този трайни и полезни колиета ръчно изработени, върни го, за да се върнете на 100% от стойността на покупката.Това красиво колие и съществен картичка с послание непременно ще станат съкровище на сърцето на дъщеря си.Това бижу ще се превърне в уникална и с хубав подарък под формата на колиета за вашата майка, съпруга, дъщеря, син, булки, бъдещата си съпруга, гадже, приятелка, внучки, внук, на малко момиче, на семейството.ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ гарантира удовлетвореността на клиентите.Ако не сте доволен от този трайни и полезни колиета ръчно изработени, върни го, за да се върнете на 100% от стойността на покупката.МАТЕРИАЛИ и размер : Това колие е изработено от висококачествена полирана хирургическа стомана.Този символ на вечната любов неизменно се обичаме и се намира в тенденция навсякъде.Вечния СПОМЕН : нашите бижута приложен подарък най-високо качество със специално съобщение. Размери на кулон : -Височина 0,6 мкн (1,5 cm) -Ширина 1,1 мкн (2,7 см). Размери на кулон : -Височина 0,6 мкн (1,5 cm) -Ширина 1,1 мкн (2,7 см).Изненадайте любимия си човек с този прекрасен подарък днес!Това не е дреболия, а голямата изненада за любовта!.Изработени по поръчка в САЩ.Комплектът включва : подарък кутия.ВДЪХНОВЯВАЩА КАРТИЧКА с ПОСЛАНИЕ : Декорация с пощенска картичка-послание представляват неразривна връзка между две души.Комплектът включва : подарък кутия.Този символ на вечната любов неизменно се обичаме и се намира в тенденция навсякъде.

Общи свойства

Добавки за продукти