0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Everking | Регулируем нашийник за кучета от мека удобно найлон с безопасна фиксирующей катарама (M - Width 4/5 x (13 -20), Dawn)

Everking | Регулируем нашийник за кучета от мека удобно найлон с безопасна фиксирующей катарама (M - Width 4/5 x (13 -20), Dawn)

BGN 44.75
Налично за поръчка

Брой продукти

?【Достъпни регулируеми размери】 Размер XS 7,6 "-11" S 9"-15,4"M 13"-20,9"L 14,6"-23,6" Моля, измерете обиколката на врата на кучето си мека измерване на лента, за да изберете правилния размер.Изображението ще ви помогне да изберете подходящия яка. ?【Отличен МАТЕРИАЛ】 е Изработен от плътен найлонов плат, която придава на яката мекота и удобство.Нашето D-образен пръстен, изработени от сплав с, за да остане здрав, когато го поставят на врата на вашето куче. ?【ЛЕСЕН и СВЕРХПРОЧНЫЙ 】 е Предназначен за всички породи, комфортни яки имат малко общо тегло, но специално използването на тежки обкова ги прави достатъчно здрави, за да издържат на натиска на силни кучета. ?【Рафинирани техники на тъкане】 Изискана технология на плетене правят яка по-силен и траен.Геометричен дизайн и много ярки цветове ще направят вашия скъпоценен домашен любимец суперзвезда в тълпата, която ще ви помогне да намерите на пухкав домашен любимец на улицата. ?【Топло съвет】 найлонови нашийници за кучета лесно се замърсяват.Но ако има петна, моля, почистете ги колкото се може по-скоро.Everking collar ще бъде готов за ново приключение за вас и вашия любим домашен любимец на следващото си пътуване.Моля, мярка на врата на вашето куче или текущи яка, преди да поръчате.Ако въпроси?Свържете се с нас. ?【Достъпни регулируеми размери】 Размер XS 7,6 "-11" S 9"-15,4"M 13"-20,9"L 14,6"-23,6" Моля, измерете обиколката на врата на кучето си мека измерване на лента, за да изберете правилния размер.Изображението ще ви помогне да изберете подходящия яка. ?【Отличен МАТЕРИАЛ】 е Изработен от плътен найлонов плат, която придава на яката мекота и удобство.Нашето D-образен пръстен, изработени от сплав с, за да остане здрав, когато го поставят на врата на вашето куче. ?【ЛЕСЕН и СВЕРХПРОЧНЫЙ 】 е Предназначен за всички породи, комфортни яки имат малко общо тегло, но специално използването на тежки обкова ги прави достатъчно здрави, за да издържат на натиска на силни кучета. ?【Рафинирани техники на тъкане】 Изискана технология на плетене правят яка по-силен и траен.Геометричен дизайн и много ярки цветове ще направят вашия скъпоценен домашен любимец суперзвезда в тълпата, която ще ви помогне да намерите на пухкав домашен любимец на улицата. ?【Топло съвет】 найлонови нашийници за кучета лесно се замърсяват.Но ако има петна, моля, почистете ги колкото се може по-скоро.Everking collar ще бъде готов за ново приключение за вас и вашия любим домашен любимец на следващото си пътуване.Моля, мярка на врата на вашето куче или текущи яка, преди да поръчате.Ако въпроси?Свържете се с нас.Вечният нашийник.

Общи свойства

Добавки за продукти