0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Персонални Чанта за Обяд с Име, Изработени по Поръчка Чанта за Закуски, Чанти-Охладители, Изолирано Фризера Чанта за Обяд за Училище Пикник, Работно Пътуване (05)

Персонални Чанта за Обяд с Име, Изработени по Поръчка Чанта за Закуски, Чанти-Охладители, Изолирано Фризера Чанта за Обяд за Училище

BGN 3.33
Налично за поръчка

Брой продукти

【Индивидуален пакет за обяд】 Кликнете върху "персонализиране сега", добави своето име или на всеки текст. чудесен подарък за приятелите си.Обичай пакет за обяд от името вече не е нужно да се притеснявате за това, че ви перепутают с други или откраднат. 【Персонални чанта-хладилник H-Q】 Нашата персонализирана чанта за закуски е изработена от екологично чиста здрав плат Оксфорд 600 D и хранително-вкусовата алуминиево фолио, не съдържа BPA.Изработена по поръчка чанта-хладилник запечатани, удебелена за предотвратяване на сблъсъци, водоустойчив, лесен за почистване, запазва прохлада и свежест, а също така осигурява трайни изолация. 【Лесно да носите със себе си】 Размери : 9,45 × 7,09 х 6,3 инча, 0,55 кг. Персонални чанта-обяд-бокс за работа ще ви позволи да се насладите на здравословна храна, където и да отидете. 【Няколко случая】 Можете да го използвате като еднократна употреба пакет за обяд, чанта-хладилник, чанта за закуски, чанта за пикник чанта за продукти или скучна чанта за транспортиране на контейнери и напитки.Обичай обяд-бокс, подходящи за най-различни случаи, включително и за офис, пътуване, работа, излети в колежа, туризъм, плаж и риболов. 【100% щастието】 За нас важна е удовлетвореността на клиентите.Ние сме сигурни в нашата индивидуална изолирана торба, но ако вие не сте доволни от нашата индивидуална чанта за обяд, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да ви задоволи!.Създаване на хубава кутия за обяд на поръчката! Настройте сега - Щракнете върху Конфигуриране на бутони, въведете текст или име, за да конфигурирате изключителен персонализиран пакет за обяд. Удобно в переноске - Персонални чанта-тоут за обяд преносими и лесни за използване, когато пътувате с приятели.Той може да се използва в училища, болници, офиси и т.н. с Голям капацитет - Сладко чанта за обяд за жени за работа размер 9,45 "Д х 7,09"Ш х 6,3"З. it може да се побере в кутията за обяд, контейнери за храна, леки закуски, портфейли или мобилни телефони, както и стоки от първа необходимост, осигуряване на достатъчно място за съхранение.

Общи свойства

Добавки за продукти