0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Семеен Стенен Декор LIIGEMI, Комплект от 3 теми, Стенно Изкуство върху платно, Семейни Щампи, стикери на Рамката, Ретро-Художествена Украса за Спални, Хол, Домашно Стене?

Семеен Стенен Декор LIIGEMI, Комплект от 3 теми, Стенно Изкуство върху платно, Семейни Щампи, стикери на Рамката, Ретро-Художествена

BGN 13.33
Налично за поръчка

Брой продукти

【Размер】 11,8 Ш x 15,8 В " x 3 бр. (30х40 см x 3 бр.). 【КАЧЕСТВО】 е Изработена от висококачествен плат, опъната на рамка от масивна дървесина, отпечатване на изображения Ultra HD платно премиум-клас.Водоустойчив, устойчив на избледняване, е идеален за домашен декор. 【ЛЕСНО ПОДВЕШИВАЕТСЯ】 Всеки панел е черен кука, вече монтирани върху дървена бара за удобство на захващане. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Можете да окачите този знак "Правилата на живота" у дома, в хола, в кухнята, в работилницата, за да мотивира и подбадривать себе си, за семейството си или приятелите си. 【КРЕАТИВЕН ПОДАРЪК】 Нашия художествен декор за сигнализация - чудесен начин да мисля за положителните моменти в живота, и чудесен начин да започнете всичко отначало, с положителна нагласа.Перфектен подарък за нов дом, Свети Валентин, Ден на майката, Ден на бащата, Коледа или рожден Ден и т.н. 【Размер】 11,8 Ш x 15,8 В " x 3 бр. (30х40 см x 3 бр.). 【КАЧЕСТВО】 е Изработена от висококачествен плат, опъната на рамка от масивна дървесина, отпечатване на изображения Ultra HD платно премиум-клас.Водоустойчив, устойчив на избледняване, е идеален за домашен декор. 【ЛЕСНО ПОДВЕШИВАЕТСЯ】 Всеки панел е черен кука, вече монтирани върху дървена бара за удобство на захващане. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Можете да окачите този знак "Правилата на живота" у дома, в хола, в кухнята, в работилницата, за да мотивира и подбадривать себе си, за семейството си или приятелите си. 【КРЕАТИВЕН ПОДАРЪК】 Нашия художествен декор за сигнализация - чудесен начин да мисля за положителните моменти в живота, и чудесен начин да започнете всичко отначало, с положителна нагласа.Перфектен подарък за нов дом, Свети Валентин, Ден на майката, Ден на бащата, Коледа или рожден Ден и т.н.

Общи свойства

Добавки за продукти