0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
IUAIU 4 бр. Въртящи се на Стената с Куки 2023 Нови Куката за кърпи за Баня, Тежкотоварни Самозалепващи Куки за Окачване на тежки предмети, Лепило Куки за Душ за кърпи (бял)

IUAIU 4 бр. Въртящи се на Стената с Куки 2023 Нови Куката за кърпи за Баня, Тежкотоварни Самозалепващи Куки за Окачване на тежки предмети,

BGN 2.00
Налично за поръчка

Брой продукти

1. Въртящи се на стената куки : Красива зърнеста външен дизайн прави завъртане стенни куки много висок клас и са подходящи за красива украса на дома. 2. Стилна лекота : Гладка повърхност, лесен и изтънчен цвят, лесно съчетание с декорацията на дома, придающий прост и съвременен стил.Гъвкавост в компактен, лек дизайн. 3. - Дебел и по-издръжливи в сравнение с Модни въртящи се на стената куки-дебел и по-издръжливи в сравнение, навсякъде са регламентирани, могат да бъдат поставени под всякакъв ъгъл, позлатени куки може да се почисти. 4. Лесна употреба : лесно се нанася, не вреди на стени, пирони и дупки не са необходими.Нейната лесно да се премахне, без да уврежда повърхността и могат да се използват отново след почистване и изсушаване. 5. Широко се използва : Куки за кърпи за баня широко се използват за плочки, стъкло, неръждаема стомана и други гладки повърхности.Водоустойчив нескользящие куки, идеални за залепване на куката за кърпи. (Моля, имайте предвид, че има ограничения за боядисване на стени.) Идеално за висящи душ кабини и аксесоари за баня в баня. 4 бр. Въртящи се на стената с куки 2023 нови куката за кърпи за баня, тежкотоварни самозалепващи куки за окачване на тежки предмети Параметри : Материал : ABS Цвят : зелено, бяло, бежово, кафяво Максимална товароподемност : 5 кг Помещение включва : 4 бр. * Въртящи се на стената куки Забележка : 1. Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, заснет на снимката. 2. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да ни електронно писмо, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа. 4 бр. Въртящи се на Стената с куки 2023 Нови куката за кърпи за Баня, Тежкотоварни Самозалепващи куки за окачване на тежки предмети.

Общи свойства

Добавки за продукти