0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Жена раница за лаптоп LOVEVOOK, Раница за пътуване с Голям капацитет, Лесен Компютърен Раница за работа, Раница за колеж, Подходяща за лаптоп 15,6 инча (розов)

Жена раница за лаптоп LOVEVOOK, Раница за пътуване с Голям капацитет, Лесен Компютърен Раница за работа, Раница за колеж, Подходяща за

BGN 1.67
Налично за поръчка

Брой продукти

Раница за лаптоп за жени.Перфектната раница за компютър, за всички поводи.Здрав, удобен и универсален.Капацитет : размер M-20 л, размер L-20 л. ? Раница за лаптоп с голям капацитет - Размер M : 12 "x 5.9 на" x 17,3" (размер L : 13,2 "x 6,5"x 19"), капацитет : 20-27 л. Голямо основно отделение, вместительное за стоки от първа необходимост, като папки формат А4, списания, таблет, зарядни устройства, захранване и облекло. ? Удобни джобове - Само на тази раница за лаптоп 11 отделения за съхранение. 1 отделение за лаптоп с мека тапицерия, 1 преден джоб, 5 вътрешни джобове, 2 странични джоба, 1 джоб с цип с защита от кражба отзад и 1 преносимо халка за ключове.Може да побере всичко, което ви трябва, и да съхранявате всичките си неща подреден. ? Отделение за лаптоп с мека подплата - Отделно отделение за лаптоп с мека подплата за по-лесен достъп, побира лаптоп с размер на екрана до 15,6 инча, подплата от мека ивица.А поролоновая хастар ще осигури оптимална защита на вашия лаптоп. ? Удобен USB порт за зареждане – можете да зареждате телефона през дупката в страничен джоб, така че не е нужно постоянно да вземе със себе си захранване.Просто не отключай своя телефон и бъди в пътя. ⚜ Удобен и гъвкав - в този раница поберат всичко, което ви трябва, можете да го използвате като жена раница за лаптоп раница за колеж, раница за пътуване, работно раница и т.н., Мека на гърба и регулируеми презрамки облекчаване на натиска върху раменете и гърба, да осигурява комфорт при чорап.

Общи свойства

Добавки за продукти