0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Калъф Vofolen за Samsung Galaxy Z Flip 3 с каишка на китката, Луксозен калъф от Мека Изкуствена кожа с твърд корпус от КОМПЮТЪР за Жени и Мъже, Ултра-Тънък Здрав устойчив на удари ?

Калъф Vofolen за Samsung Galaxy Z Flip 3 с каишка на китката, Луксозен калъф от Мека Изкуствена кожа с твърд корпус от КОМПЮТЪР за Жени

BGN 8.53
Налично за поръчка

Брой продукти

【Съвместимост】 Луксозен кожен калъф Vofolen, предназначени за Samsung Galaxy Z Flip 3, не е подходящ за galaxy z flip 4 или други модели телефони, моля, потвърдете модела на телефона преди закупуването. [Свалящ реколта поставка] : В този джоба galaxy z flip 3 прилага ретро дизайн на пръстени с квадратна група, която придава на телефона си модерен и уникален външен вид, поставка за пръстени е много удобно и ви позволява лесно да я държи, и можете да я закачите на чантата или линия за ключове, не се притеснявайте, че телефонът ще падне.Пръстен също е най-добрата поставка за крака, удобна за гледане на видео без помощта на ръцете. [Подвижна каишка за китката] : Този калъф Samsung Z Flip 3 с подвижна каишка когато в дрехите си, няма джобове, когато обнимаете на детето, във всеки един момент, когато трябва да се освободи ръцете си, той може да ви помогне да ги освободи, той ще бъде добър помощник. 【Удароустойчив. -Изкуствена кожа премиум-клас, отличава се с красив външен вид и трайност;. -Мека кожена облегалка : осигурява по-добро сцепление и комфорт, отлична ръчна работа, предоставя перфектно усещане за ръце. - Заглушителен квадратни ъгли : усвояване на удари и устойчиви на повреди от случайни падания и счупвания. -Поставка за пръстени, много удобен и лесно да се държи и да можете да я закачите на чанти или линия за ключове, не се притеснявайте, че ще изпуснете телефона.

Общи свойства

Добавки за продукти