0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
MEIKONST Красив калъф с котката и кучето за Galaxy A21, Портфейл-книжка с панти капак, Стилен калъф за телефон от Изкуствена кожа с релефно под формата на сладък животни със ?

MEIKONST Красив калъф с котката и кучето за Galaxy A21, Портфейл-книжка с панти капак, Стилен калъф за телефон от Изкуствена кожа с релефно

BGN 1.00
Налично за поръчка

Брой продукти

Съвместима модел : само за Samsung Galaxy А21. Моля, въведете модела на вашия телефон.Стилен дизайн с стойка и отделение за карти памет, детски сладък външен вид и високо качество.Подходящ за жени, мъже и юноши от всички възрасти.Идеален подарък за себе си, семейството си и приятелите. * Магнитна закопчалка : Калъф затваря в солидна, но лесно открывающуюся закопчалка, за да запазите вашето устройство и карта за сигурност. * Каишка за ръка : стандартен размер 18 см, лесен за инсталиране, предотвратява падането на телефона.Какво получавате : чанта за носене от 1 предмет (телефон в комплекта не са включени).Ние си сътрудничим с MEIKONST и се стремим да калъф за телефон, който се отличава с добре обмислен дизайн, прави вашият телефон, специален и изискан.Специално проектиран за хора, които обичат качество и стойност.Съвместима модел : само с Samsung Galaxy А21 Характеристики : - Тънък и лек : Изработен е от висококачествена изкуствена кожа, устойчиви на спад и е трайна, а магнитна закопчалка осигурява допълнителна сигурност. - Функция за фиксиране : замяна на планина за няколко секунди, освободи ръцете си. - Носете със себе си документ за самоличност, кредитни и дебитни карти и пари в брой, не взе със себе си в чантата си.Съвети : Ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт или доставка, моля свържете се с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви осигурим най-задоволителни услуги.И ако вие сте доволни от нашите продукта и услуги, моля, споделете вашите мисли.Благодаря ви, че дойдохте!.

Общи свойства

Добавки за продукти