0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Калъф GOUHGKH Galaxy Z Fold 4, кожен калъф със защита на оса 4 в 1 с притежателя на S Pen и замяна S Pen, който е съвместим с Samsung Galaxy Z Fold 4 5G (бял)

Калъф GOUHGKH Galaxy Z Fold 4, кожен калъф със защита на оса 4 в 1 с притежателя на S Pen и замяна S Pen, който е съвместим с Samsung

BGN 3.33
Налично за поръчка

Брой продукти

【Уникален дизайн】 : Предназначена единствено за Samsung Galaxy Z Fold 4 5 G 2022. Защитни кожени покритие и вграден държач S-Pen, предно закалено стъкло и поставка правят вашия телефон по уникален и привлекателен. Забележка : Дръжка включена в комплекта, тя работи както на вътрешния, така и на външния екрани. 【Притежателя на S Pen и дръжка 】 Този калъф Z Fold 4 идва с притежателя на s pen и замяна s pen, той е идеално работи с всички безжични честота устройства QI, не е нужно да се свали калъф.Калъф тънък и плътно облегает вашия телефон, което ви гарантира голямо удобство. 【Идеална за засаждане и точни деколтета】 : Калъф Galaxy Z Fold 4 е облегает телефон, така че вътре да не попадне прах и калъф няма да падне от телефон при сгъване или раскладывании.Междувременно, всички деколтета и пристанища са били измерени и калибриран в реално телефона, за да пасва на Galaxy Z Fold 4, осигуряване на лесен достъп до всички колонки, портове и бутони, без загуба на чувствителност. 【Пълна защита】 : Прозрачен защитен слой от закалено стъкло 9 H, която осигурява по-голяма защита на вашето предния екрана е без драскотини.Наистина е устойчив към разклаща и надраскване.Този калъф z fold 4 е оборудван с изпъкнали 2 мм ръбове на екрана и на 1 мм рамки, фотоапарати, които са предназначени за защита на най-скъпите на екрана и камерата на Samsung Galaxy Z Fold 4. Не е нужно да се притеснявате за разбитии или щети, причинени от случайни падения и ежедневни драскотини, независимо от това, когато и където можете да отворите или да добавите до телефон. 【Гаранция】 Ние даваме 2 години гаранция, безплатен възстановяване или повторно поддръжка, за всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.За употреба за S-дръжки.Съвместимост с Samsung Galaxy Z Fold 4 5 G [Випуск 2022 г.] Особености : 100% чисто ново с високо качество.Име на продукта : Шарнирный държач за химикалки S, Луксозен кожен сгъваем калъф, Функция : Защита на повърхността от износване, устойчивост на удар и защита от надраскване.Модерен стил : луксозен и идеално подходящ за вашия телефон. прави телефона по-уникален и привлекателен.Съвместима модел : Samsung Galaxy Z Fold 4. Пратката включва : 1 х калъф Galaxy Z Fold 4, 1 х защита на пантите, 1 х притежателя S Pen, 1 х писалка.

Общи свойства

Добавки за продукти