0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Сгъваеми Калъфи за смартфони 2 в 1, свалящ-портфейл за Samsung Galaxy A13 5G, Кожен Тънък Калъф За телефон, Защитен Калъф-портфейл с магнитна задната стойка, Държач за карти + С?

Сгъваеми Калъфи за смартфони 2 в 1, свалящ-портфейл за Samsung Galaxy A13 5G, Кожен Тънък Калъф За телефон, Защитен Калъф-портфейл с

BGN 2.67
Налично за поръчка

Брой продукти

Подвижна дизайн 2 в 1 за Samsung Galaxy A13 5 G : тънък калъф и чантата може да се анализира и да се съчетаят с помощта на мощен магнит, можете да използвате и двете функции в 1 опция.които са много изразителни и са удобни за употреба.Калъф за телефон от изкуствена кожа премиум-клас : чанта-портфейл изработен от изкуствена кожа премиум-клас, придава мекота на допир.Елегантна текстура на кожата създава класически и луксозен външен вид.Прекрасен подарък за семейството, приятел, бизнес.Калъф с пълна защита : калъф предпазва вашия телефон от надраскване, удари и други износване, портфейл за съхранение на кредитни карти и пари в брой, както и поставка за гледане, освобождаваща ръцете по време на гледане и четене.Кожен калъф с държач за карти предлага 7 слотове за карти + 3 малки банкноти + 1 голяма опаковка за кредитни карти, лични карти, визитки, пари в брой, банкноти.Функция поставка за четене или гледане на филми напълно освобождава ръцете!. Свалящ-джобен формат 2 в 1 за Samsung Galaxy A13 5 G1.Функция на чантата : 7 слотове за ID / на кредитни карти и 1 голям джоб за брой + 3 по-малки джоба за пари, специално проектирани за Samsung Galaxy A13, 5 G. 2. Сменяем калъф за телефон : тънка капака на телефона и портфейла могат да бъдат разделени един от друг и да използват отделно за обзавеждане. 3 предпазва вашия телефон от надраскване, удари и други износване; съхранява кредитни карти и пари в брой; изпълнява функцията на поставка за гледане, освобождавайки ръката си.4. Точни деколтета.Лесен достъп до всички портове и бутони. 5. Удобна поставка : функция подложки са удобни за четене, гледане на видео, сърфиране в уеб страници и на лична комуникация с приятели.Материал : Висококачествена изкуствена кожа Подвижна дизайн : Портфейл + делото Опаковката включва : 1 х калъф.

Общи свойства

Добавки за продукти