0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
чанта-портфейл със защитна обвивка за вашия телефон, Съвместим с Samsung Galaxy A52 4G/ 5G/ A52S 5G, Ретро Калъф За телефон от изкуствена кожа, Кожен калъф-книжка с магнитна панти ?

чанта-портфейл със защитна обвивка за вашия телефон, Съвместим с Samsung Galaxy A52 4G/ 5G/ A52S 5G, Ретро Калъф За телефон от изкуствена

BGN 23.84
Налично за поръчка

Брой продукти

Е на разположение широка гама от цветове и дизайни.Подходящ за различни модели телефони.Здрав и издръжлив.Осигурява надеждна защита.Лесно се установява и отстранява.Този калъф е предназначен за защита на вашия телефон от надраскване, удари и случайни капки.Този калъф ще помогне на всеки, който иска да си телефон изглеждаше страхотно. това също е идеалният аксесоар за всеки патрул, или повод.Функция : 1. Съвместим с Samsung Galaxy A52 4 G/5 G/A52 S 5 G флип-защитен калъф. 2. Защитен от пръски материал, една чанта-портфейл със защита от надраскване и неплъзгащи текстура, която предпазва от пръстови отпечатъци, което го прави удобен в ръката си. 3. Защита на камерата, издигнати устните си около обектива ще камера.Универсална защита, съвместими с вашия телефон.4. Магнитна система на затваряне с автоматично усвояване.5. Положение без помощта на ръцете.Здрава скоба осигурява няколко ъгли на видимост, за да изберете най-удобният начин. 6. Ултра тънък калъф за мобилен телефон.Какво е включено в комплекта : 1 водоустойчив калъф.

Общи свойства

Добавки за продукти