0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Щипки за Коса Mardi Gras, за Жени И Момичета, Лъскава Маска, Crown, Талисмани под формата на Лилии, Щипки За Коса, Фантазия Щипки За Коса, Празнични Аксесоари, Празничен Пара?

Щипки за Коса Mardi Gras, за Жени И Момичета, Лъскава Маска, Crown, Талисмани под формата на Лилии, Щипки За Коса, Фантазия Щипки За

BGN 2.67
Налично за поръчка

Брой продукти

【Че ще получите】 в опаковка съдържа 8 цветни и ярки заколок за коса от сплав Mardi Gras, това е достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди в подбора и замяна, можете да ги споделяте с други.Ако искате да се открояват в този карнавальном костюм, тогава тази прическа е неизменно носи ви неочаквана изненада. 【Фиби за коса Mardi Gras】 Нашите модни щипки за коса с нежна корона-маска под формата на Fleur De Lis на златен заколке от кожа на алигатор с тънко майсторство на изработка и изискан детайл, тези малки фиби за коса могат не само да придадат празнична атмосфера, но и да запазите вашата идеална прическа, вие сте длъжни да выделитесь от тълпата, след пускането на тази двойка заколок за коса.Това ще се превърне в любимо на официални аксесоар за всички!. 【Висококачествен материал ще ви позволи да прекарате Mardi Gras в различни стилове и да усетите празничната атмосфера за да придадат блясък на този празник в ню Орлиънс, че е време да се забавляват в Марди Грас. 8 бр. щипки за коса Mardi Gras, за жени, момичета, лъскава маска с пайети, crown, амулети във формата на Fleur De Lis, щипки за коса, фантазия щипки за коса, празнични аксесоари, празничен парад, бижута, подаръци Особености : Добро качество на изработката : Празници на Mardi Gras - доброто време, за да създаде нещо специално за вашата коса.Когато става въпрос за Марди Грас, ние направихте допълнителни красиви аксесоари за коса, които се открояват.Там има най-брилянтната маска, щипки за коса Fleur De Lis Чар и така нататък.Добър избор за подарък : Стилен и колоритен дизайн е лесно чукам на модата, можете да изберете някои от тях, като на луксозни подаръци на своите сестри, приятели, колеги, съученици и т.н., подходящи за партита на Марди Грас, рожден ден, сватба, събития, абитуриентски и така нататък.Спецификации : Размер : дължина прибл. 4 см./1,6 инча Цвят : основно зелено, лилаво и златно Материал : сплав Количество : 8 бр. Помещение включва : 8 заколок за коса Mardi Gras Забележка : Цветовете могат да се различават леко от изображения се дължи на различни екрани.По-подробна информация за размера, показан на снимките. 100% удовлетвореност от покупката-Ако има някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да реши проблема, докато не сте доволни.

Общи свойства

Добавки за продукти