0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Набор от заколок за коса Еди Munson под формата на цветни листа, за жени или момичета-Пеперуда, Метална Голяма Родословни,Щипки за коса-Нокти, Аксесоари за коса за Тънк?

Набор от заколок за коса Еди Munson под формата на цветни листа, за жени или момичета-Пеперуда, Метална Голяма Родословни,Щипки за коса-Нокти,

BGN 8.53
Налично за поръчка

Брой продукти

? Съживете стил : Нашият уникален и стилен набор от заколок с цветя и листа ще стане идеално допълнение към вашата колекция от аксесоари за коса.Смесен комплект от 3 броя ще ви осигури добра заколку за всеки повод. ? Висококачествени материали : Изработена от висококачествен метал, нашата шнола удобно в чорап и не ще се счупи лесно.Здрава устойчива на плъзгане дръжка гарантира, че тя е надеждно улавя косата, без да вредят на тях. ? Универсални и подходящи за всички случаи на живота си : дали това е всекидневният живот, готвене, къпане, на работа или на празници, като Коледа, Хелоуин и свети Валентин, нашите щипки за коса - перфектният аксесоар за приключване на вашия начин. ? Идеална идея за подарък : Нашият красив комплект цветни заколок за коса - това е добре обмислена идея за подарък за вашите близки за специални поводи като рождени дни, Коледа, Свети Валентин, Ден на майката и Нова година.Покажете вашата любов и признателност с помощта на този перфектния подарък. ? Превъзходно обслужване на клиенти : Ние ценим нашите клиенти и тяхното удовлетворение е наш основен приоритет.Ако получите повредени или дефектни стоки, моля, веднага се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да се реши проблема.Различни серия са изработени от висококачествени метални материали, с акцент върху обикновен стил, подходящи за всеки повод и комбинират за всеки ден.Надяваме се, че вие се чувствате красиви и уверени, изнасянето на нашите декорации.Уникален дизайн, набор от заколок за коса под формата на цветни листа, удобен и траен.Шнола във формата на листата - най-добрият избор за перфектния подарък.Модерен и елегантен дизайн, всеки от продуктите е подходящ за всеки повод.Елегантни фиби за коса различни стилове може да се използва в различни случаи.Напълно подчертайте красотата си по време на партита, сватбени рокли, абитуриентски вечери, партита, в ежедневието, на работа, в училище, на празници и в други случаи.Направени от метална сплав, те са издръжливи, да не се плъзгат и са трайни.Повърхността на тези заколок за косата гладка, което им придава светъл и благороден вид.Идеални за различни прически.Като дълга коса, къса коса, права коса, къдрава или вълниста коса, тънка коса, коса със средна дебелина, гъста коса и много гъста, дълга коса.

Общи свойства

Добавки за продукти