0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Увеличаване на обема на щипки за коса - фиби, за да придадат обем на корените на косата, аксесоари за оформяне на косата със собствените си ръце, преносима шнола за у?

Увеличаване на обема на щипки за коса - фиби, за да придадат обем на корените на косата, аксесоари за оформяне на косата със собствените

BGN 5.86
Налично за поръчка

Брой продукти

【Увеличаване на обема на щипки за коса】 Увеличаване на обема на щипки за коса са изработени от материал ABS.Дизайн на клипса за дълга коса с выдалбливанием и повърхност, силни лепкави косми, им е трудно отвалить, и те не вредят на кожата на главата. 【Уникален дизайн】 Скоба, за да придадат обем на корените на косата, което може да се предене, без маша, помага да се създаде модерен къдрици и бързо се полага, да придават форма и да прибират ги, за да се придаде по-привлекателен вид. 【БЪРЗО ЗАВИВКА КОСА】Увеличаване на обема на щипки за коса, които гладка корени, без маша, да ни помогне да създадете стилни къдрици и бързо да прибират ги, за да се придаде по-привлекателен вид. 【Е подходящ за всички, прически】 Подходящ за всички типове коса, лесна за експлоатация и може да създаде множество различни видове къдрици.Направете красива модерна прическа себе си. 【Идеален подарък】 Обемна шнола за коса-украса, която не само може да стане един забележителен скоба за косата, но и може да се превърне в очарователен малък подарък на приятелката си, дъщеря си или жена си.А който увеличава обема на скоба е удобна в переноске и склад, подходящ за пътуване или почивка.Параметри : Име на продукта : Щипки за коса за придаване на обем Материал : ABS Цвят : черно, розово, синьо, лилаво, розово-червено Характеристики : Не вреди на косата, бързо завивается, лесно се придава форма на Помещение включва : 4 бр. щипки за коса за придаване на обем.

Общи свойства

Product Name:
Volumizing Hair Clips
Material:
ABS
Color:
Black, Pink, Blue, Purple, Rose Red
Characteristics:
No damage to hair, Fast curling, Easy to shape
Package Includes:
4PCS Volumizing Hair Clips:

Добавки за продукти