0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
6 БР. Щипки за коса от крокодилска кожа, Френски Фиби за коса Concord, Плоски Игли за Коса, Нескользящая Шнола за Тънка Коса, Щипки за коса с Утиным Клюн (Duckbill)

6 БР. Щипки за коса от крокодилска кожа, Френски Фиби за коса Concord, Плоски Игли за Коса, Нескользящая Шнола за Тънка Коса, Щипки за

BGN 1.00
Налично за поръчка

Брой продукти

【Нескользящий дизайн нокът】-Скоба от кожа на алигатор нескользящий и достатъчно дебела, за да шнола не се разгражда лесно, така че то ще бъде здраво, за да запази красивите си коси и не е лесно разстояние, или да навреди на косата ви, като ги съхранява подредени. 【Е подходящ за всички, прически】-Скоби от кожа на акула-алигатор са подходящи за всички прически, разклоненията са предназначени за работа с всякаква дебелина на косъма, за украса на гъсти, тънки, къдрава или права коса.Може да се използва за прически наполовина нагоре /наполовина надолу в повечето косата друга дебелина. 【Висококачествени материали】- Френски фиби за коса concord, изработени от висококачествена здрава пластмаса и здравите метални пружини.Лек, удобен и издръжлив, той ще задържи косата на място през целия ден и дори да забравите, че имате в косата!. 【КЛАСИЧЕСКИ ЦВЕТОВЕ И уникален заоблен дизайн】 - 6 класически цвята по избор и перлено бял заоблен дизайн.Не само подходящ за професионален дизайн на коса, но и за дневна стайлинг.Подчертават вашето очарование и ви издадат от тълпата. 【Широк спектър от ПРИЛОЖЕНИЯ】- Нокти от крокодилска вълна, подходящи за фиксиране на коса по време на грим, грижа за лице или шампоана, diy или фризьорски салон, са идеални за миене, офиса, ежедневието по време на срещи.И други сценарии на употреба, като например парти, шоу, сватби, бал младоженци.Высокофункциональные и универсални френски фиби за коса concord, изпълнени в модерен формата на мост.Той има здрава дръжка и извор на напрежение, които могат да задържат косата си на място, не се разрушава и не уврежда им.Заедно със странични плъзгащи пари, този аксесоар позволява лесно и удобно да оформите косата си по различни начини, което го прави модерен.Характеристика на продукта : . Полезни съвети : .

Общи свойства

Добавки за продукти