0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Червени Кадифени Панделки За Коса, Прекрасни Коледни Училищни Щипки за Свети Валентин, Аксесоари За Коса, Ръчно изработени за Деца, Момичета, Бебета, шапки За Бебет?

Червени Кадифени Панделки За Коса, Прекрасни Коледни Училищни Щипки за Свети Валентин, Аксесоари За Коса, Ръчно изработени за Деца, Момичета,

BGN 4.79
Налично за поръчка

Брой продукти

Стилен дизайн : Фини кадифе лъкове за коса с ръчно изработени фигура във формата на сърце, модерен и изискан, ще ви направи очарователна и привлекателна.Нескользящие : усещане за комфорт при чорап, щипки за коса за малки момичета остават на място цял ден.Здрави щипки за коса от кожа на алигатор много лесно се прикрепя към косата.Съчетава с нарядами : Червено кадифе, щипки за коса имат класически стил, който добре се съчетава с най-разнообразни нарядами.Много приложения : Красиви аксесоари за коса са подходящи за много поводи като Коледа, рождени дни, партита, детски душ, връщане в училище, реч и ежедневни облекла.Услуга : Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще бъдем повече от щастливи да ви осигури положителен опит.Червени кадифени лъкове за коса есен-зима красиви фиби за коса, подходящ за малки момичета, комбинирани с всички красиви нарядами, за да направите вашето малко момиченце по-скъп.Добър подарък за Коледа или рождения ден на дъщеря си.Артикул : Кадифе лъкове за коса Материал : кадифе + метал Размер : 3,5 х 1.7 инча Цвят : червено на Помещение и включва : 2 бр Забележки : 1. Поради разлика в покритието на дисплея и цвета на продукта може да се различават малко от реалните. 2. При ръчно измерване, моля, се допуска малка грешка.

Общи свойства

Добавки за продукти