0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Hedume 200 Опаковане. Фиба за коса във формата на Патешко Клюна с Дупки, 3,5 Нержавеющие Метални Скоби маша за коса от кожа на Алигатор за Салон и Жени, Панделки за Момичет?

Hedume 200 Опаковане. Фиба за коса във формата на Патешко Клюна с Дупки, 3,5 Нержавеющие Метални Скоби маша за коса от кожа на Алигатор

BGN 2.67
Налично за поръчка

Брой продукти

В комплекта са включени След това махнете отметката на всяка заколку и внимателно срешете къдрици с помощта на гребен за оформяне, за да ги бляскав вид.Характеристики на продукта - Щипки за коса с уникален изпъкнала дизайн предпазват от драскотини и порязвания, както и техните гладки ръбове и върха позволяват лесно разресването на косата, не е разрушаването им.Широко се прилага за да добавяте любимите си аксесоари за коса за тази сребърна метална заколкам с един зубцом, за да се създаде по-красиви фиби за ежедневно носене.Подходящ за салон и домашна употреба, почистване на градината и от членовете на домакинството.Подходящ за употреба от жени, момичета, за фризьорски салони.Топло забележка : . Моля, стойте далеч от деца на възраст под 3 години поради остри ръбове.

Общи свойства

Добавки за продукти