0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Персонални Семейна Стикер с името на 家庭 Семейство -人物宠物组合定制款一一一一人 宠物 + whl5unhekpt2ori1 стикер на прозореца, Стикер за стена-различни размери, Декори за детска гр?

Персонални Семейна Стикер с името на 家庭 Семейство -人物宠物组合定制款一一一一人 宠物 + whl5unhekpt2ori1 стикер на прозореца, Стикер за стена-различни

BGN 2.67
Налично за поръчка

Брой продукти

✨【Материал】 : Изработен е от висококачествен винил. ✨【Много размери 】 : Размер на 2"/3"/5". ✨【Настройте етикети-стикери】 : Изберете приятен дизайн, кликнете върху "персонализиране СЕГА" и въведете вашето име. ✨【 Добре направени етикети 】 : Всеки стикер е намален в съответствие с формата и размера.Ние използваме высокоточную технология за печат, фигура се получава точна и ясна.Махнете капака с лепило на гърба и се използва директно. ✨【 Широко приложение 】 : много широк спектър от приложения.Декорация на лаптопи, компютри, пътеки / клавиатури, бутилки с вода, албуми, албуми огледала, тетрадки книги, списания, багаж, скейтбордов, сноуборд, велосипеди, автомобили и всичко останало, което можете да си представите.В нашия висококачествен винил се използват най-добрите в производството на екологично чисти мастила, и той старателно е изрязан по форма с помощта на най-съвременните технологии на рязане.Те са идеални за довършителни работи гараж стени, брони, преградни стени, коли, прозорци и почти всяка плоска или извита повърхност.Инструкции : Уверете се, че повърхността, върху която се постави стикер, чиста.Залепете самозалепваща се основа за желаната повърхност.

Общи свойства

Добавки за продукти