0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Veemoon Home Decor Начало Декор Детски Стикери с Преливащи се цветове Стикери За Стена с Преливащи се цветове Стикери За Стени, Стикери за Стена за Деца Стикери за Стена в Д?

Veemoon Home Decor Начало Декор Детски Стикери с Преливащи се цветове Стикери За Стена с Преливащи се цветове Стикери За Стени, Стикери

BGN 1.67
Налично за поръчка

Брой продукти

PVC. Статична стикер : Изработена от висококачествен материал и фина работа.Стикер на прозореца : за дома, бар, клуб, както и за декориране на училищни партита, за да прекарате време.На фона на стикер : Изработена с отлична изработка, тя не избледняват и не се повреждат лесно.Фестивални етикети : Този стикер може лесно да се приложи и за излитане, което е много практично и удобно.Декоративни стикери : Са идеални за декорация на витрини на магазини и хола.Списък на пакетите 1 x Стикер на стената с дъгова капка дъжд Особености - Изработен от висококачествен материал и фина изработка. - Този стикер може лесно да се приложи и за излитане, което е много практично и удобно. - Идеален за декориране на витрини на магазини и хола. - Материал : PVC. - Тя има ярки цветове, които да се привлече вниманието на хората. - Цвят : . - Размер : около 47,00 X24,00 X0,10 см /18,47 X9,43 X0,04 инча. - Може да го залепите навсякъде, за да се засили атмосферата на празника и партита.Информация за продукта Това е стикер за стена за партита, фестивали и партита.Изработена от PVC-материал, този етикет е здрав.Можете да го за украса на прозореца, на стената или на друго място. дизайнът е по-атрактивен, отколкото при други етикети.

Общи свойства

Добавки за продукти