0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Водоустойчив силикон бахилы CHUHUAYUAN, за Многократна употреба Сгъваеми Нескользящие бахилы от дъжд с цип, защитен от Бахилы от дъжд, Галоши, за деца, мъже и жени (1 чифт)

Водоустойчив силикон бахилы CHUHUAYUAN, за Многократна употреба Сгъваеми Нескользящие бахилы от дъжд с цип, защитен от Бахилы от дъжд,

BGN 6.39
Налично за поръчка

Брой продукти

✔ [Неща] Водоустойчив калъф за обувки е изработен от 100% висококачествена нетоксична силиконов каучук отлична водоустойчивост и устойчивост на хлъзгане, използването на многократна употреба, безопасност, дълготрайност и опазването на околната среда. ✔ [Водоустойчива бахилы с цип] водоустойчив дизайн с цип ги прави лесни за носене и позволява да се избегнат прекомерни разкъсвания.В допълнение, това позволява да се избегне попадане на дъжд или вода в бахилу с цип. ✔ [Дизайн непромокаеми калцуни] силиконов калъф за обувки с плъзгане линия на дъното осигурява безопасността по време на дъжд и сняг.Силиконов материал, лесен за почистване, сгъва, прибира и лесно warp, добре прилепнала.Лесно за носене в джоба или раницата. ✔[Прилагане на водонепропускливи калцуни] дъждобран предпазва си обувките от кал, дъжд и сняг, особено в дъждовни / снежните дни и при занимания на открито, като плаж, къмпинг, туризъм, колоездене, риболов, миене на коли, игра на голф, работа в градината, в градината или почистване на кухнята и т.н., Защитете си обувки в дъжд / сняг / кал, пазете я чиста и суха в продължение на целия ден. ✔[ЗАБЕЛЕЖКА] Не бива да се използват стъкла, сифони, стъкло, лед, лъскав под, плочки, дърво и т.н., Възрастните хора, бременните жени, хората с ограничена подвижност не се препоръчва.Не е препоръчително пускането на бахилы за туризъм на пазар и влизане в офис сграда.Преди да влезе трябва да се оттегли бахилу. ✔ [Неща] Водоустойчив калъф за обувки е изработен от 100% висококачествена нетоксична силиконов каучук отлична водоустойчивост и устойчивост на хлъзгане, използването на многократна употреба, безопасност, дълготрайност и опазването на околната среда. ✔ [Водоустойчива бахилы с цип] водоустойчив дизайн с цип ги прави лесни за носене и позволява да се избегнат прекомерни разкъсвания.В допълнение, това позволява да се избегне попадане на дъжд или вода в бахилу с цип. ✔ [Дизайн непромокаеми калцуни] силиконов калъф за обувки с плъзгане линия на дъното осигурява безопасността по време на дъжд и сняг.Силиконов материал, лесен за почистване, сгъва, прибира и лесно warp, добре прилепнала.Лесно за носене в джоба или раницата. ✔[Прилагане на водонепропускливи калцуни] дъждобран предпазва си обувките от кал, дъжд и сняг, особено в дъждовни / снежните дни и при занимания на открито, като плаж, къмпинг, туризъм, колоездене, риболов, миене на коли, игра на голф, работа в градината, в градината или почистване на кухнята и т.н., Защитете си обувки в дъжд / сняг / кал, пазете я чиста и суха в продължение на целия ден. ✔[ЗАБЕЛЕЖКА] Не бива да се използват стъкла, сифони, стъкло, лед, лъскав под, плочки, дърво и т.н., Възрастните хора, бременните жени, хората с ограничена подвижност не се препоръчва.Не е препоръчително пускането на бахилы за туризъм на пазар и влизане в офис сграда.Преди да влезе трябва да се оттегли бахилу.

Общи свойства

Добавки за продукти