0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
ЦВЕТЕН БЛОК 94шт Обемна Акрилна Пакетче | Комплект акрилни бои с подложка, 48 с акрилни Бои И 4 Малки снопчета, 12 листа хартия плюс 2 акрилни подложки за рисуване, отлич?

ЦВЕТЕН БЛОК 94шт Обемна Акрилна Пакетче | Комплект акрилни бои с подложка, 48 с акрилни Бои И 4 Малки снопчета, 12 листа хартия плюс

BGN 2.67
Налично за поръчка

Брой продукти

Фината текстура на страниците осигурява лесно и плавно растушевывание, а ако сте допуснали грешка, текстура също така позволява лесно да се изтрие. 【Широко приложение】 Този акрилен комплект съдържа всички художествени материали, които ви трябват за наскальной живопис, стенопис, дърворезба, тъкани, керамика, холстам, скрапбукингу, всички видове декоративно-приложни изкуства и много други!Този прекрасен комплект за рисуване включва в себе си множество инструменти и всички видове оцветители и материали за рисуване за художници от всички възрасти.Компактният размер на този комплект го прави идеален, за да го вземете с вас на път или ще се съхранява у дома.Този комплект е подходящ за това, за да започне да се занимава акрилна живопис, наскальной живопис и ръкоделието! подарък кутия от здрав картон 2 включва тръби с акрилни бои 48 цвята, 2 четки за рисуване на детайли и 6 листа хартия за рисуване с размери 6 х 8 инча.Страница записано спирала на здрави стоманени жици, така че всичко си работи, се съхраняват на едно място.Независимо от това, дали сте начинаещи, стремящи, опитни художници, студенти-искусствоведами или креативни ентусиасти, този подарък ще ви хареса и ще останете доволни.Страница записано спирала на здрави стоманени жици, така че всичко си работи, се съхраняват на едно място. 【Широко приложение】 Този акрилен комплект съдържа всички художествени материали, които ви трябват за наскальной живопис, стенопис, дърворезба, тъкани, керамика, холстам, скрапбукингу, всички видове декоративно-приложни изкуства и много други!Този прекрасен комплект за рисуване включва в себе си множество инструменти и всички видове оцветители и материали за рисуване за художници от всички възрасти. 2 Акрилни възглавнички с размер 9 х 12 инча - 15 листа, закрепени спирала.Независимо от това, дали сте начинаещи, стремящи, опитни художници, студенти-искусствоведами или креативни ентусиасти, този подарък ще ви хареса и ще останете доволни. 【Бележник за рисуване за художници в пътя】 Бележник за рисуване върху мокра хартия имат малки размери, така че можете лесно да ги вземете с вас където и да отидете. 【Нетоксичен и безопасен за използване】 Всички бои и материали в този комплект нетоксични, което ги прави безопасни за употреба във всяка възраст.Ние предлагаме безплатно връщане в рамките на 1 година гаранция.【Идеален избор за подарък за начинаещи, така и експерти】 Уникален и ефектен набор от инструменти, без съмнение, ще отговарят на артистите на всички нива - от любители до професионалисти. 【Бележник за рисуване за художници в пътя】 Бележник за рисуване върху мокра хартия имат малки размери, така че можете лесно да ги вземете с вас където и да отидете.

Общи свойства

Добавки за продукти