0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Поднос за Сервиране на чай DOITOOL, 1 бр. Домакински Тава За Чаени Чаши, Бамбуков Поднос В Японски Стил, Меламиновый Чаен Поднос, Чай Комплект За Пътуване в Хотела (Черен)

Поднос за Сервиране на чай DOITOOL, 1 бр. Домакински Тава За Чаени Чаши, Бамбуков Поднос В Японски Стил, Меламиновый Чаен Поднос, Чай

BGN 7.80
Налично за поръчка

Брой продукти

Може също да се използва за сватби, празнични партита, ужинах, детски душите или други дейности с услугата.Може да бъде подвижна, лесно и удобно за почистване.Сервирайте празничен чай, леки закуски и десерти за всеки блок маса или маса с помощта на този сервировочного на тавата.Отличен избор за подарък на приятели в нов дом.Изработен е от висококачествен материал, сигурно и е трайна, не причинява вреда на човека.Може също да се използва за сватби, празнични партита, ужинах, детски душите или други дейности с услугата.Може да бъде подвижна, лесно и удобно за почистване.Сервирайте празничен чай, леки закуски и десерти за всеки блок маса или маса с помощта на този сервировочного на тавата.Отличен избор за подарък на приятели в нов дом.Изработен е от висококачествен материал, сигурно и е трайна, не причинява вреда на човека.описаниеЭтот предмет представлява домакински чаен поднос, който е изработен от висококачествен материал за трайни и практично използване.Този чаен поднос има разнообразно приложение, моделирани по договора, може да се използва за такива поводи като кухня, хол, спалня, където са поставени всички видове обекти, да не причиняват усещане дисонанс.Характеристики - Цвят : черен. - Материал : бамбук и меламин. - Размер : около 20 x 20 x 2,5 виж - е Изработен от висококачествен материал, сигурно и е трайна, не причинява вреда на човека. - Сервирайте празничен чай, леки закуски и десерти за всеки блок маса или маса с помощта на този сервировочного на тавата. - Може да бъде подвижна, лесно и удобно за почистване. - Може също да се използва за сватби, празнични партита, ужинах, детски душите или други дейности с услугата. - Чудесен избор за подарък за приятелите на housewarming.Опаковката включва 1 х чаен поднос.

Общи свойства

Добавки за продукти