0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
HANABASS 1 Комплект от Шест Мъж за Чайна Церемония Дървени Инструменти Дървена Чай Комплект за Чай Набор от Кунг-фу Порцелан Чай Набор от Набор от Чаени инструменти Гон?

HANABASS 1 Комплект от Шест Мъж за Чайна Церемония Дървени Инструменти Дървена Чай Комплект за Чай Набор от Кунг-фу Порцелан Чай Набор

BGN 7.30
Налично за поръчка

Брой продукти

Инструменти за готвене китайски чай : След внимателна обработка на повърхността на тези инструменти, за чайна церемония се превръща в гладка и без чеп. Стъргало : керамични и бамбукови материали и добра изработка на производство осигуряват нейната устойчивост и практичност.Консумативи за офис : Този чай уред е идеален за любителите на чай, да прави чай и им се наслаждават с приятели или семейството.Дървена скоба за чай : практически набор от инструменти за чайна церемония, подходящ за вашите ежедневни или специални нужди.Принадлежности за приготвяне на чай : Продуктът е произведен от безопасни и издръжливи материали и може да се използва в продължение на известно време.Списък на пакета 1 х Чаена лъжица 1 х скоба за чай 1 х чаена игла 1 x кутия за чай 1 х Устройство за заваряване на чай 1 х лъжичка за чай Характеристики -Размер : около 18.00 X7.50 X7.50 см / 7.07 X2.95 X2 дървена. -Материал : Керамика, керамични и бамбукови инструменти. -Цвят : както е показано на фигура Набор от инструменти за чайна церемония - Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви осигури приятно преживяване за използване на дървени машата за тостер. - След добра обработка на повърхността на тези инструменти, за чайна церемония се превръща в гладка и без чеп. - Продуктът е произведен от безопасни и издръжливи материали и може временно да представляват дървени щипки за лед. - Различни аксесоари за инструменти могат да бъдат за различни цели, лесни и удобни за използване за чай. -Благодарение на преносим дизайн, това може да бъде за дома, за пътуване, за офис, за къмпинг на открито и т.н. Ч. в художествена стъклария.Информация за стоки, Посуда и прибори за китайската чаена церемония, Ако търсите набор от инструменти за чайна церемония надежден качество и на разумна цена, аз ще ви кажа, че нашия набор от инструменти за чайна церемония ще бъде най-добрия избор. аксесоари за чайна церемония Ние използваме материал, така че можете да го запази за известно време.Китайски чай от бамбук ще ви Стане най-добрият помощник в приготвянето на домашен чай.

Общи свойства

Добавки за продукти