0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Pacsafe мъжка чанта през рамо за възрастни обем 7 литра /Подходящ за инчов таблет за жени и Мъже, анти-кражба на чанта Metrosafe LS200, Цвят Черен 30420100, Br/> <Br /> Черен, един Размер ?

Pacsafe мъжка чанта през рамо за възрастни обем 7 литра /Подходящ за инчов таблет за жени и Мъже, анти-кражба на чанта Metrosafe LS200,

BGN 1.67
Налично за поръчка

Брой продукти

Противоугонный дизайн - с запирающимися светкавици и защитени от съкращения на материали (лека стоманена мрежа) за предотвратяване на кражби / джебчийство, плюс джоб с RFID-заключване за безопасност на вашите кредитни карти / удостоверения за самоличност. Максимална сигурност и бърз достъп - както на основната, така и на предното отделение може да се заключва (по желание и с помощта на монтираните на замъка, който е в комплекта не са включени). Тегло : общо 1,23 килограма.Носете със себе си всичко необходимо, да се чувствам спокойно.В платнена торбичка вградена защитно фолио exomesh слаш guard - лека гъвкава метална мрежа от неръждаема стомана, която предпазва вашето облекло от бърза кражба с порезом.

Общи свойства

Добавки за продукти