0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
PDGJG Модерни дръжки за шкафове и дръжки за мебели Подвижни Мебелни дръжки от сплав с Черно Злато За чекмеджета (Цвят: Стил 2)

PDGJG Модерни дръжки за шкафове и дръжки за мебели Подвижни Мебелни дръжки от сплав с Черно Злато За чекмеджета (Цвят: Стил 2)

BGN 62.72
Налично за поръчка

Брой продукти

Подходяща за шкаф, чекмедже, врата, серванта, дрешник, килер и др Подходящ за повечето стилове за украса на къщата.Материал : цинк сплав.Стил : Модерен, Прост, Модерен, Скрит.Подходящ за : кухненски шкаф, стая гардероб, шкаф за хол и т.н. е Подходяща за шкаф, чекмедже, врата, серванта, дрешник, килер и др Подходящ за повечето стилове за украса на къщата.Материал : цинк сплав.Стил : Модерен, Прост, Модерен, Скрит.Подходящ за : кухненски шкаф, стая гардероб, шкаф за хол и т.н. е Подходяща за шкаф, кутия, врата, серванта, дрешник, килер и др Подходящ за повечето стилове за украса на къщата Материал : цинк сплав от Стил : модерен, прост, модерен, скрит Подходящ за : кухненски шкаф, стая гардероб, шкаф за всекидневната и т.н., Материал : цинк сплависпользование : шкаф /гардероб/шкаф за обувки/разтегателен ящикупаковка включва : 1 бр. дръжка с винтове Уши : Изделия се измерват ръчно, грешката е 1-3 мм. Всичко зависи от самия продукт.Цвят може да варира в зависимост от езика разлика, моля, разберете.Дръжки за външна обкова на вратата.

Общи свойства

Добавки за продукти