0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Електрическа ракета-мухобойка YsChois, Акумулаторна Мухобойка - 4000 Волта, Изключителна ракета-мухобойка 2 в 1 - USB зареждане на литиево-батерията е 1800 mah, за употреба на з?

Електрическа ракета-мухобойка YsChois, Акумулаторна Мухобойка - 4000 Волта, Изключителна ракета-мухобойка 2 в 1 - USB зареждане на литиево-батерията

BGN 17.37
Налично за поръчка

Брой продукти

Универсална борба с вредителите : повече от мухобойка от комари.Вградена трехногая поставка позволява мухобойке по-лесно се трансформира в лампа против комари, която привличането на мухи и автоматично ги унищожава.Можете също така можете да го използвате като тенис ракета за индивидуална борба с комари, овощни мушками и други насекоми.Бързо и ефективно Благодарение на мощна мрежа за напрежение 4000 Волта нашата ракета fly силен критик унищожава дребните вредители един удар.Преносим режим на мухобойки силен критик е оборудван с 5 ултравиолетови лампи, излучающими вълни с дължина 360-400нм, които всъщност събира и убиват комари и мухи, за да постигне по-добри резултати.Надеждно захранване : Благодарение на долговечному литиево-йонна батерията с капацитет 1800 mah, нашата ракета fly силен критик работи до 6 часа без презареждане.Можете също да използвате режим на крушка bug силен критик, докато тя е свързана към мрежата.Той е идеален за употреба на открито или по време на сън.Безопасността на първо място : нашата електрическа ракета bug силен критик за помещения, предназначени за осигуряване на пълна безопасност, е снабден с отделни бутони за включване и смяна на режимите.Бутона на захранването трябва да се активира при използване на ракети като мухобойки, а 3-слойная окото снабден със защитно мрежа за предотвратяване на токов удар.Обичам това или връщайте парите без проблеми, Благодарение на трайно материал ABS може да бъдете сигурни, че нашите ракети за тенис fly swatter създадени от векове.Без проблеми да замените или върнете парите, ако срещнете някакви проблеми с нашите електрически акумулаторна ракета-мухобойкой.Бързо и удовлетворително решение в рамките на 24 часа.Изключителна акумулаторна ракета от насекоми Ys Chois 2 в 1 " x 1. USB кабел за зареждане x 1. Неметаллическая четка за почистване на x с 1. Ръководство за експлоатация x 1. Удобно живот без грешки. ===========================================.Четири препоръки преди да използвате тази ракета за борба с насекоми : . 1. Препоръчително е да използвате режим на крушка силен критик при свързване на USB кабел за зареждане за най-ефективна борба с насекоми. 2. Малки бръмбари ще бъдат убити за 1-2 секунди, а големите - за 3-4 секунди. 3. Той може ефективно да убиват комари, мушици, черни мухи, плодови мухи, вонящи насекоми, оси, пчели, молци, зеленоголовых мухи и т.н. 4. За да имате най-добри впечатления от използването на тази мухобойки, може да се използва по-дълго, ако тя е напълно заредена при първото използване.

Общи свойства

Добавки за продукти