0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
LKYBOA Moon Двойка Подарък Чадър Нощно Музикално Ковчег Музикален Светлинна Подарък за Свети Валентин, рожден Ден (Цвят: B)

LKYBOA Moon Двойка Подарък Чадър Нощно Музикално Ковчег Музикален Светлинна Подарък за Свети Валентин, рожден Ден (Цвят: B)

BGN 35.31
Налично за поръчка

Брой продукти

1. Кристална топка със светлина е изработен от смола и стъкло, и на избор се предлагат различни дизайни. 2. Музикалното ковчег се захранва от батерии (не са включени в комплекта), след инсталиране на батерии и натискане на бутона можете да се насладите на прекрасна музика, цветни светлини и автоматични заснежени пейзажи. 3. Музикалното ковчег може да възпроизвежда красива песен, да създадете романтична атмосфера, или прави околната среда по-умиротворяющей. 4. Това очарователно украса на прозореца, създава романтична атмосфера. 5. Дизайнът на тази двойка фигури сладко и модерен, и това е подарък за Св. Валентин. 1. Кристална топка със светлина е направена от смола и стъкло, и има различни дизайни на избор. 2. Музикалното ковчег се захранва от батерии (не са включени в комплекта), след инсталиране на батерии и натискане на бутона можете да се насладите на прекрасна музика, цветни светлини и автоматични заснежени пейзажи. 3. Музикалното ковчег може да възпроизвежда красива песен, да създадете романтична атмосфера, или прави околната среда по-умиротворяющей. 4. Това очарователно украса на прозореца, създава романтична атмосфера. 5. Дизайнът на тази двойка фигури сладко и модерен, и това е подарък за Св. Валентин. Day.Name : Музикално шкатулкаразмер : 12*12*21 смМатериал : Смола : рожден ден, Коледа, сватба, Свети Валентин (подарък) Опаковъчен лист : музикално ковчег * 1 бр. (не включително, публикувани елементи) 1. Кристална топка със светлина е направена от смола и стъкло, и на избор се предлагат различни дизайни.2. Музикалното ковчег се захранва от батерии (не са включени в комплекта), след инсталиране на батерии и натискане на бутона можете да се насладите на хубава музика, цветни светлини и автоматични заснежени пейзажи. 3. Музикалното ковчег може да изпращате красива песен, да създадете романтична обстановка или да направи ситуацията по-спокойна.4. Това очарователно украса за прозорец, създава романтична атмосфера. 5. Дизайнът на тази двойка фигури сладко и модерен, и това е подарък за Св.Валентин.

Общи свойства

Добавки за продукти