0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Homoyoyo Органайзер за дрехи 4 бр., Штабелируемая Дрехи, Пластмасов Органайзер за обувки, Прибиращи Контейнери, шкафове, Шкаф за дрехи в выдвижном стил, Прозрачен Шкаф З?

Homoyoyo Органайзер за дрехи 4 бр., Штабелируемая Дрехи, Пластмасов Органайзер за обувки, Прибиращи Контейнери, шкафове, Шкаф за дрехи

BGN 0.67
Налично за поръчка

Брой продукти

Пластмасата.Кутия за обувки : Удобно ясно да се знае, че е вътре, отлична вентилация за да запазите нещата свежи и сухи.Кутия под формата на чекмедже : Компактен размер, достатъчно място за дрехите, без да заема твърде много място.Кутия за съхранение е изработена от материал, който е удобен и практичен за по-дълга употреба. трябва да се почистват с влажна кърпа, за ежедневно почистване.Практичен дизайн в стил чекмедже, което позволява лесно да поставите и извадите него.Осъществяване списък 2 x контейнери Особености -Материал : пластмаса Размер : 27,00 X18,00 X9,50 см / 10,61 X7,07 X3,73 инча - Лесно ще и е запознат с прост дизайн и може да се повтаря събрание. - Те са изработени от висококачествена пластмаса, която е , , анти- . -Цвят : бял - Удобно ясно да се знае, че е вътре, отлична вентилация за запазване на свежестта и сухота неща. - Можете да го използвате за разделяне на чорапи и бельо, за да се създаде по-чисти и спретнати пространство. - трябва да се почистват с влажна кърпа, за ежедневно почистване.Информация за стоки В кутия с шарени Пазете дрехите си, отделно от чорапи и бельо в килера, което също дава забележителен ефект.кутия за обувки, Тази невидима кутия за съхранение - добър дизайн за домашно съхранение.Той е изработен от устойчив материал, който издържа ежедневно носене.

Общи свойства

Добавки за продукти