0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Органайзер за тениски KISYONGUS, Органайзер за леггинсов за кабинет, Органайзер за съхранение на тениски с 24 отделения, Спестяващ място Висящ Органайзер за съхранение ?

Органайзер за тениски KISYONGUS, Органайзер за леггинсов за кабинет, Органайзер за съхранение на тениски с 24 отделения, Спестяващ място

BGN 0.67
Налично за поръчка

Брой продукти

【Най-добрият начин за съхранение на】 Органайзер за дрехи, предназначени за дънки, леггинсов за йога, тениски, шалове, поли, ризи, обувки или други предмети, което ви позволява лесно да съхранявате своите вещи, за облекчаване на гардероба от елементарно. 【ПЕСТИТЕ ПРОСТРАНСТВО】 Спестява повече пространство, отколкото при подреждане в купчина.Закачалка не се изисква, просто поставете дрехите в органайзер след простото сгъване.Не е нужно да заемат никакво допълнително място. 【Голям КАПАЦИТЕТ】 Размер на продукта : 52 "L × 8,5" W. Разполага с 24 джоба за съхранение на леггинсов или ризи, и от всяка страна могат да се поберат до 12 ролки.Той е удобен за бърз преглед и избор на дрехи и помага да съдържа всичко е в ред. 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】Титуляр за роли дреха е изработена от полиестер и с прозрачен PVC материал.Несущее място подсилени с железни пръстени.Липсата на пропуските се дължи на голямо натоварване. 【ЛЕСНА употреба】 Този титуляр за дрехи идва с 10-инчов каишка и 2 врати куки.Можете да ги окачи на стена или шкаф.Всеки джоб и е независима, можете да вземете един предмет от един джоб, без това да повлияе на съдържанието на други джобове. 【Най-добрият начин за съхранение на】 Органайзер за дрехи, предназначени за дънки, леггинсов за йога, тениски, шалове, поли, ризи, обувки или други предмети, което ви позволява лесно да съхранявате своите вещи, за облекчаване на гардероба от елементарно. 【ПЕСТИТЕ ПРОСТРАНСТВО】 Спестява повече пространство, отколкото при подреждане в купчина.Закачалка не се изисква, просто поставете дрехите в органайзер след простото сгъване.Не е нужно да заемат никакво допълнително място. 【Голям КАПАЦИТЕТ】 Размер на продукта : 52 "L × 8,5" W. Разполага с 24 джоба за съхранение на леггинсов или ризи, и от всяка страна могат да се поберат до 12 ролки.Той е удобен за бърз преглед и избор на дрехи и помага да съдържа всичко е в ред. 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】Титуляр за роли дреха е изработена от полиестер и с прозрачен PVC материал.Несущее място подсилени с железни пръстени.Липсата на пропуските се дължи на голямо натоварване. 【ЛЕСНА употреба】 Този титуляр за дрехи идва с 10-инчов каишка и 2 врати куки.Можете да ги окачи на стена или шкаф.Всеки джоб и е независима, можете да вземете един предмет от един джоб, без това да повлияе на съдържанието на други джобове.Чанта за съхранение на леггинсов-организаторите за тениски с 24 отделения.

Общи свойства

Добавки за продукти