0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Държач за Тоалетна хартия kimzcn Притежателя на Ролка Тоалетна хартия с Рафт, на Притежателя на Ролка Тоалетна Хартия от Неръждаема Стомана за монтиране на Стена в То?

Държач за Тоалетна хартия kimzcn Притежателя на Ролка Тоалетна хартия с Рафт, на Притежателя на Ролка Тоалетна Хартия от Неръждаема Стомана

BGN 11.19
Налично за поръчка

Брой продукти

Метални.Висококачествен материал - Изработен от висококачествена неръждаема стомана тип 304, здрав и неръждаем, предпазва от появата на ръжда и го поддържа в отлично състояние за дълго време.ТАПИЦЕРИЯ от МАТИРАНА СТОМАНА - деликатна покритие го предпазва от корозия във влажна среда кухня или баня и увеличава дълголетие.ГОЛЯМА БЕЗОПАСНА ПОЛК за ТЕЛЕФОН - най-добре е подходящ за по-големи смартфони, никога не се страхуват да го пуснете или да се намокри, в очакване на повиквания в тоалетната.Не е като другите обикновени малки поставки за телефон, хартия.МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА УПОТРЕБА - здрав държач за тоалетна хартия, както и богат набор от функции, полици за съхранение!Достатъчно просторен, за да побере различни предмети, като мобилен телефон, слушалка с Bluetooth или друга малка електроника.ЛЕСЕН за ИНСТАЛИРАНЕ - Идва с всички необходими инструменти за монтаж аксесоари, винтове от неръждаема стомана и висококачествени анкерами.Метални.Висококачествен материал - Изработен от висококачествена неръждаема стомана тип 304, здрав и неръждаем, предпазва от появата на ръжда и го поддържа в отлично състояние за дълго време.ТАПИЦЕРИЯ от МАТИРАНА СТОМАНА - деликатна покритие го предпазва от корозия във влажна среда кухня или баня и увеличава дълголетие.ГОЛЯМА БЕЗОПАСНА ПОЛК за ТЕЛЕФОН - най-добре е подходящ за по-големи смартфони, никога не се страхуват да го пуснете или да се намокри, в очакване на повиквания в тоалетната.Не е като другите обикновени малки поставки за телефон, хартия.МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА УПОТРЕБА - здрав държач за тоалетна хартия, както и богат набор от функции, полици за съхранение!Достатъчно просторен, за да побере различни предмети, като мобилен телефон, слушалка с Bluetooth или друга малка електроника.ЛЕСЕН за ИНСТАЛИРАНЕ - Идва с всички необходими инструменти за монтаж аксесоари, винтове от неръждаема стомана и висококачествени анкерами. -Материал на притежателя на тоалетна хартия : неръждаема стомана SUS 304. -Материал винт : неръждаема стомана SUS 304. -Монтаж : Монтаж на винтах. -Finish : Matte. -Обща дължина : 7,44 инча (189 мм). -Полезна дължина : 5,1 инча (130 mm). -Максимално натоварване : 5 кг Пакет включва в себе си. 1 х стойка за тоалетна хартия. 1 х Опаковки с винтове от неръждаема стомана. 1 x Инструкция.

Общи свойства

Добавки за продукти