0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Veemoon Стенен Държач за Хартиени Кърпи / хавлии 2 елемента Държач за Тоалетна хартия на притежателя на ролка тоалетна хартия метална стойка за тоалетна поставка за то?

Veemoon Стенен Държач за Хартиени Кърпи / хавлии 2 елемента Държач за Тоалетна хартия на притежателя на ролка тоалетна хартия метална

BGN 14.93
Налично за поръчка

Брой продукти

Неръждаема стомана.СТЕНЕН ДЪРЖАЧ на РОЛКА ТОАЛЕТНА хартия : изработен от висококачествена неръждаема стомана и има дълъг срок на служба.ДИСПЕНСЕР ЗА ПЛАСТМАСОВИ ОПАКОВКИ : Интелигентен дизайн осигурява лесен начин за инсталиране, спестявайки време и усилия.МОНТИРАНЕ на СКЛАД ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ : С гладка повърхност, няма, но също така безопасно за използване.СЪХРАНЕНИЕ на РОЛКИ ТОАЛЕТНА хартия НА СТЕНАТА : Начин на монтаж перфорирана, те няма лесно да падне, и да ги използвате, със спокойна душа.ЗАКАЧАЛКА ЗА КУХНЕНСКИТЕ КЪРПИ / хавлии : може да се използва в хотели, кухни, ресторанти, баните и на други места.Неръждаема стомана.СТЕНЕН ДЪРЖАЧ на РОЛКА ТОАЛЕТНА хартия : изработен от висококачествена неръждаема стомана и има дълъг срок на служба.ДИСПЕНСЕР ЗА ПЛАСТМАСОВИ ОПАКОВКИ : Интелигентен дизайн осигурява лесен начин за инсталиране, спестявайки време и усилия.МОНТИРАНЕ на СКЛАД ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ : С гладка повърхност, няма, но също така безопасно за използване.СЪХРАНЕНИЕ на РОЛКИ ТОАЛЕТНА хартия НА СТЕНАТА : Начин на монтаж перфорирана, те няма лесно да падне, и да ги използвате, със спокойна душа.ЗАКАЧАЛКА ЗА КУХНЕНСКИТЕ КЪРПИ / хавлии : може да се използва в хотели, кухни, ресторанти, баните и на други места.В комплекта са включени 2 на притежателя за тоалетна хартия (с винтове и двустранно тиксо) Характеристики - Той е прост и елегантен дизайн, който може да се комбинира с различни декоративни стилове. - Може да се използва в хотели, кухни, ресторанти, баните и на други места. - Размер : около 31,50 X9,00 X4,50 см. / 12,38 X3,54 X1,77 инча. - Материал : Неръждаема стомана. - изработен от висококачествена неръждаема стомана и има дълъг срок на служба. - Начин на монтаж перфорирана, той не ще бъде лесно да падне и може да се използва със спокойна душа. - Начин на инсталиране е прост и няма да ви отнеме твърде много време.Информация за стоки, Тази поставка за ролки салфетки модерна, гладка, елегантна и наистина носи прости линии на вашата баня. модерен стил за вашата баня и кухня.По-добре предпазва от корозия материал от неръждаема стомана., просто избършете повърхността с влажна кърпа.

Общи свойства

Добавки за продукти