0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Играчки-Възглавници от краве Плюшени, Сладък Плюшен Възглавница от Краве Плюш с Чучелом на Животното, Меки Плюшени Играчки от Краве Гъбички, Кавайная Плюшен Кукла-?

Играчки-Възглавници от краве Плюшени, Сладък Плюшен Възглавница от Краве Плюш с Чучелом на Животното, Меки Плюшени Играчки от Краве Гъбички,

BGN 8.53
Налично за поръчка

Брой продукти

? Сладки подаръци за гъбични крави : никой не се откаже от тази плюшени волска кожа играчки.Тази очарователна възглавница от телешка кожа - перфектният избор!Мека текстура кара да се чувствате така, сякаш сте нагънати сгуша във вътрешността на futon буца. ? Удобна комуникация : Прекрасна плюшен крава-гъба, вие можете да я използвате като успокояваща кукла за вашето дете, с който то ще расте, меки плюшени играчки-крави, също така може да стане ваш верен приятел, който выслушает вашите проблеми. ? Приятно украса : Тази плюшен гъби крава - много добра обстановка, можете да се сложи на дивана, спалня, кабинет, също могат да бъдат пуснати в колата, плюшен кукла-гъбична крава е подходящ за всяко място, което ви харесва. ? Мек плюшен възглавница от краве плюш : Тази крава-гъба, вие можете да използвате не само по време на сън, но и като възглавница на гърба, изпълнен с очарователни плюшени коровками, които да отговарят на вашите различни нужди. ? Сигурност за децата : Мека играчка "гъба крава" от безопасни материали без острата миризма, играчки за едър рогат добитък с по технология на шиене, без метални части, които също са безопасни за деца.

Общи свойства

Добавки за продукти