0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
KOqwez33 Автоматично Безконтактно Опаковка сапун в Ретро стил, 300 мл, Сензор за зареждане на батерията, Опаковка Течен Сапун, Кухненски Приспособление за Баня, за Дома, ?

KOqwez33 Автоматично Безконтактно Опаковка сапун в Ретро стил, 300 мл, Сензор за зареждане на батерията, Опаковка Течен Сапун, Кухненски

BGN 27.95
Налично за поръчка

Брой продукти

⭐ Автоматично безконтактно опаковка сапун, напълно водоустойчив дизайн, моющийся, защита от инфрачервени смущения.Заводское количество течност по подразбиране е : 1 мл. ⭐ обхват на сензора, разстояние от сензора до ръцете на 2-3 инча - това е точното разстояние. ⭐ След 2 секунди маркира втората течност (ако се държи на дланта си по-дълго от 2 секунди).Преди да подмените нова батерия, натиснете ключа за захранване на база инсталирайте нова батерия и капакът на отделението за батерията, и след това натиснете отново клавиша. ⭐ Батерия : 4 батерии тип ААА (не са включени в комплекта) Размер : 7,2 см х 14,2 см x 22 см/2,83 "x 5,59"x 8,66" (прибл.). ⭐ Гаранция и поддръжка - за Задоволяване на нуждите на клиентите е наш основен приоритет, не са доволни от връщане в рамките на 30 дни, ако по някаква причина не сте напълно удовлетворени, моля, пишете ни, преди да напуснат отрицателна обратна връзка, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогнем!!!.

Общи свойства

Добавки за продукти