0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
NOLITOY 1 бр. Висулки надпревара планината на вещиците Метла para Cuartos Украса Украса за Хелоуин Вещица Окачен Медальон Декорация Хелоуин Метла Подвесная Вещица на Метла ?

NOLITOY 1 бр. Висулки надпревара планината на вещиците Метла para Cuartos Украса Украса за Хелоуин Вещица Окачен Медальон Декорация Хелоуин

BGN 0.33
Налично за поръчка

Брой продукти

Подвесная вещица на метла, окачване на метла за вещици, окачени кукли-вещиците на Хелоуин, декор за Хелоуин, ведьмин ужас, подвесная летяща вещица, висящи играчки за Хелоуин, украшение, подвесная вещица, декор за Хелоуин, висулки за парти в чест на Хелоуин - Изработени от слама, пластмаса и нетъкан текстил, им е трудно да се прекъсне за продължителна употреба.Окачване вещици на ужасите за Хелоуин - Страхотни декорации за Хелоуин и карнавал за създаване на зловещата атмосфера.МЕТЛА за Хелоуин - Уникален дизайн може успешно да се припокриват с тема Хелоуин.ИГРАЧКА МЕТЛА - Може да бъде тайно подвешена до стената, вратите, тавана.Украса със собствените си ръце - Произведени от слама, пластмаса и нетъкан текстил, не е лесно за използване.Подвесная вещица на метла, окачване на метла за вещици, окачени кукли-вещиците на Хелоуин, декор за Хелоуин, ведьмин ужас, подвесная летяща вещица, висящи играчки за Хелоуин, украшение, подвесная вещица, декор за Хелоуин, висулки за парти в чест на Хелоуин - Изработени от слама, пластмаса и нетъкан текстил, им е трудно да се прекъсне за продължителна употреба.Окачване вещици на ужасите за Хелоуин - Страхотни декорации за Хелоуин и карнавал за създаване на зловещата атмосфера.МЕТЛА за Хелоуин - Уникален дизайн може успешно да се припокриват с тема Хелоуин.ИГРАЧКА МЕТЛА - Може да бъде тайно подвешена до стената, вратите, тавана.Украса със собствените си ръце - Произведени от слама, пластмаса и нетъкан текстил, не е лесно за използване.Списък на пакетите 1 x Характеристики на кулон - Страхотни декорации за Хелоуин карнавал за създаване на зловещата атмосфера висулка вещици на ужасите за Хелоуин. - Изработена от слама, пластмаса и нетъкан текстил, му е трудно да се прекъсне за продължителна употреба като окачване на метли на Хелоуин. -Може да създаде атмосфера на терор и празник, подвесная вещица на метла, окачване на метлата, за окачване на Хелоуин, окачени кукли вещици, окачване, декор за Хелоуин, ведьмин ужас, подвесная летяща вещица, висящи играчки за Хелоуин, украшение, подвесная вещица, декор за Хелоуин, висулки за партита.окачване върху метла вещица - Размер : около 42 x 34 x 6 см, висящи украшения за вещица за Хелоуин. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока метла за Хелоуин. - Цвят : Случаен цвят. - Материал : слама, пластмаса, нетъкан текстил. - Уникален дизайн може успешно да се припокриват с тема Хелоуин. - Може би тайно закачени на стена, врата, таван, информация за продукти -Ключ декор е Много практичен и полезен.играчка метла Този предмет представлява подвесное украса за метли вещици, направени от слама, пластмаса и нетъкан текстил.Украса със собствените си ръце търсите специално декорация за своето парти в чест на Хелоуин?Този продукт ще ви стане най-добрият избор. метла с ужасен дизайн, тя може да създаде атмосфера на терор и почивка.

Общи свойства

Добавки за продукти