0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
VICASKY Самозалепващи Етикети Материал за Scrapbooking Хартиени Етикети за направи си САМ Дневник Книга, Календар Дневник Плик Албум За Изрезки Бележник Стил B Подарък Таго?

VICASKY Самозалепващи Етикети Материал за Scrapbooking Хартиени Етикети за направи си САМ Дневник Книга, Календар Дневник Плик Албум

BGN 51.63
Налично за поръчка

Брой продукти

добър избор за производство на фонова хартия със собствените си ръце за вашите работи, създавайки много романтична атмосфера.Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви осигури приятно преживяване употреба.много е разумно да се използва тази хартия с печат за направата на картички, които можете да дадете на приятелите си на фестивала.С красив дизайн може да се използва за украса на вашия фотоалбум.Елегантна книга - идеалното бижу за персонализация на вашия албум за албуми. добър избор за производство на фонова хартия със собствените си ръце за вашите работи, създавайки много романтична атмосфера.Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви осигури приятно преживяване употреба.много е разумно да се използва тази хартия с печат за направата на картички, които можете да дадете на приятелите си на фестивала.С красив дизайн може да се използва за украса на вашия фотоалбум.Елегантни листове хартия ще бъдат идеалното украшение за персонализация на вашия албум за албуми.Описание Декоративна фонова хартия е предназначена за ентусиасти правят занаяти собствените си ръце.Ако създавате директории или проектанти списания, а след това да изберете нашата декоративна хартия, за да ги украсяват.Тази красива книга е за широка гама от приложения, като например производство на пощенски картички и опаковъчна хартия, оригами, декорация албуми за албуми и т.н., Особености - Материал : Хартия /- Размер : Approx. 5. 00 X4. 00 X2. 80cm / 1. 97 X1. 57 X1. 10in / Декоративна хартия "Направи си сам" Декоративна хартия за ръчно изработени Фонова хартия за печат Материал за албума "Направи си сам" Книга за diy - Елегантни книга са идеалното украшение за персонализация на вашия албум.- много е разумно да се използва тази хартия с печат за направата на картички, които можете да дадете на приятелите си за фестивала". - С красив дизайн може да се използва за украса на вашия фотоалбум.- Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви осигури приятно преживяване употреба.- добър избор за производство на фонова хартия със собствените си ръце за вашите работи, създавайки много романтична атмосфера.Пакетът включва 1 x албум за изрезки (400 листа / книга).

Общи свойства

Добавки за продукти