0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
YASEZ Пролетта одеяло с пискюли, Геометрични Начало Декор, Мек калъф за власинките и Килим с дрямка (Цвят: E, Размер: код L)

YASEZ Пролетта одеяло с пискюли, Геометрични Начало Декор, Мек калъф за власинките и Килим с дрямка (Цвят: E, Размер: код L)

BGN 279.68
Налично за поръчка

Брой продукти

Материал : това одеало е изработено от добър материал, който се отличава с издръжливост.Изящна изработка : това одеяло фина работа, то е удобно.Подарък : това одеяло може да се превърне в удобен подарък за вашите приятели.Добър външен вид : това е едно одеяло фина работа, той има добър външен вид.Удобен за употреба : благодарение на гъвкавост и преносим размера му е лесно и удобно за носене и употреба.Материал : това одеало е изработено от добър материал, който се отличава с издръжливост.Изящна изработка : това одеяло фина работа, то е удобно.Подарък : това одеяло може да се превърне в удобен подарък за вашите приятели.Добър външен вид : това е едно одеяло фина работа, той има добър външен вид.Удобен за употреба : благодарение на гъвкавост и преносим размера му е лесно и удобно за носене и употреба.Характеристики : 1. Материал : това одеало е изработено от добър материал, който се отличава с издръжливост. 2. Изящна изработка : това е одеяло с глоба изработка, то е удобно. 3. Подарък : това одеяло може да се превърне в удобен подарък за вашите приятели. 4. Добър външен вид : това е едно одеяло с фина обработка, то има добър външен вид. 5. Удобен за употреба : благодарение на гъвкавост и преносим размера му е лесно и удобно за носене и употреба.Описание : Това одеяло е подходящ за пролетта и есента.Спецификации : Размер : S 130x170 см, 130x230 Смупаковка в пакет : 1 * покривало за легло от плат за бродерия с цветен модел.

Общи свойства

Добавки за продукти