0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Основата на винил стени 4 Формовъчни винилови первази Гъвкаво виниловое основа за пода с 1 складкой Гумена основа за изработване на стената Лесна инсталация се Изп?

Основата на винил стени 4 Формовъчни винилови первази Гъвкаво виниловое основа за пода с 1 складкой Гумена основа за изработване на стената

BGN 2.00
Налично за поръчка

Брой продукти

【Размера на продукта】 Размер на основата за гъвкав винил стена е 19,7 фута на дължина, с дебелина 1/21 инча, ширина 4 инча с складкой в 1 инч. 【Материал премиум-клас】 е Изработен от качествен и гъвкав винил материал, гъвкав винил первази, с опростен дизайн, удароустойчив и устойчив.Гънка в долната част е лесен за инсталиране и е идеално затваря всички стави между пода и стената. 【Бърза и лесна инсталация】 Измерване и изрежете желаната дължина, да нанесете лепило върху задната част на винилови стенни первази и да я залепите към гладка повърхност, плътно стиснете роликовым инструмент за постигане на ефект плоскостности след инсталацията. 【Широко приложение】 Тази стенни формоване завърши напълно подходящи за декорация на всекидневна, спалня, кухня, гараж, офис, конферентни зали, училища, изложбена зала и т.н. Може да се използва като декорация и защита на ръбове. 【Модерен Начало декор】Благодарение на простия дизайн и различни възможности за цветово тази довършителни первази отговаря на повечето стилове на оформяне на интериора и може да бъде широко прилагана в различни места. (Моля, обърнете внимание, че гума на первази идва без лепило или тиксо, които трябва да се готви отделно. ). 【Размер на изделия】 Размер гъвкав винил стена основата е 19,7 фута на дължина, дебелина 1/21 инча, ширина на корпуса 4 инча с складкой 1 инч. 【Материал премиум-клас】 е Изработен от качествен и гъвкав винил материал, гъвкав винил первази, с опростен дизайн, удароустойчив и устойчив.Гънка в долната част е лесен за инсталиране и е идеално затваря всички стави между пода и стената. 【Бърза и лесна инсталация】 Измерване и изрежете желаната дължина, да нанесете лепило върху задната част на винилови стенни первази и да я залепите към гладка повърхност, плътно стиснете роликовым инструмент за постигане на ефект плоскостности след инсталацията. 【Широко приложение】 Тази стенни формоване завърши напълно подходящи за декорация на всекидневна, спалня, кухня, гараж, офис, конферентни зали, училища, изложбена зала и т.н. Може да се използва като декорация и защита на ръбове. 【Модерен Начало декор】Благодарение на простия дизайн и различни възможности за цветово тази довършителни первази отговаря на повечето стилове на оформяне на интериора и може да бъде широко прилагана в различни места. (Моля, обърнете внимание, че гума на первази идва без лепило или тиксо, които трябва да се готви отделно. ).

Общи свойства

Добавки за продукти