0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Инструмент FAVOMOTO 1 Комплект Дизайн Живопис Скица Циркули Инструменти Художник Разделител Многофункционален Линия Пропорционален Художествен Многомасштабный Ком?

Инструмент FAVOMOTO 1 Комплект Дизайн Живопис Скица Циркули Инструменти Художник Разделител Многофункционален Линия Пропорционален Художествен

BGN 3.00
Налично за поръчка

Брой продукти

МНОГОМАСШТАБНАЯ ВЛАДЕТЕЛ - с този въпрос не трябва да се безпокоите за това, че ще бъде изготвен кръг.ПЕРГЕЛ, ЗА да начертаете ЛИНИЯ - най-добрата рецепта за подобряване на вашата живопис, този лесен за използване инструмент за мащабиране и пренася файлове от вашите теми на платно или хартия.РЕГУЛИРУЕМ СЪСТАВ - Идва с достатъчно на брой сменяеми глави, които да отговарят на вашите ежедневни нужди използване и подмяна.ИНСТРУМЕНТ за РИСУВАНЕ ЗА ХУДОЖНИЦИ - това е многофункционална линийка за чертане, точност метър, който може да се използва в индустрията.ЛИНИЯ ЗА ЧЕРТАНЕ - разделители пропорции, позволяват на архитекти и артисти да се пренасят различни измерване на хартия, при запазване на същите пропорции.МНОГОМАСШТАБНАЯ ВЛАДЕТЕЛ - с този въпрос не трябва да се безпокоите за това, че ще бъде изготвен кръг.ПЕРГЕЛ, ЗА да начертаете ЛИНИЯ - най-добрата рецепта за подобряване на вашата живопис, този лесен за използване инструмент за мащабиране и пренася файлове от вашите теми на платно или хартия.РЕГУЛИРУЕМ СЪСТАВ - Идва с достатъчно на брой сменяеми глави, които да отговарят на вашите ежедневни нужди използване и подмяна.ИНСТРУМЕНТ за РИСУВАНЕ ЗА ХУДОЖНИЦИ - това е многофункционална линийка за чертане, точност метър, който може да се използва в индустрията.ЛИНИЯ ЗА ЧЕРТАНЕ - разделители пропорции, позволяват на архитекти и артисти да се пренасят различни измерване на хартия, при запазване на същите пропорции.Пратката включва 1 х линия 3 х сменяеми глави Характеристики-С този продукт не трябва да се безпокоите за това, че кръгът е съставен художествена линия. - Диференциалното / крайното приложими към много области, включително изкуство, архитектура и инженеринг инструмент Ruler. - Това може да бъде трансфер на предмета на платно или хартия с опазването на инструмента за рисуване на пропорции за художници. -Материал : Пластмаса състав за дизайн на компас - Това е многофункционален инструмент за рисуване, точност сензор, който може да се използва в промишлеността за творческо рисуване. - Той е лесен за дизайн, но много практични за използване, което го прави много удобен инструмент за изучаване на рисуване. -Размер : прибл. 26.00 X1.80 X0.50 см. / 10.22 X0.71 X0 Мултифункционална линия. -Цвят : Както е показано На пропорционален делителе Описание на стоките Адаптивни линия е Много преносим многофункционален канцелярский уред.Инструмент за рисуване за художници Линийка за чертане, изработен от пластмаса, може да се използва в продължение на дълго време.Линийка за чертане за Да бъде преносима канцеларска принадлежност, ние разработихме специално за удобство и лесно носене и съхранение.

Общи свойства

Добавки за продукти