0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Настолен Органайзер Aobopar, Държач за Настолни Офис консумативи и Аксесоари, Мултифункционален Мрежест Настолен Органайзер, Държач за химикалки и Моливи за домашно ?

Настолен Органайзер Aobopar, Държач за Настолни Офис консумативи и Аксесоари, Мултифункционален Мрежест Настолен Органайзер, Държач за

BGN 2.00
Налично за поръчка

Брой продукти

?【Здрав материал】 Този мрежест настолен органайзер изработен от устойчив метал, а трайно метална основа с 4 гумени облицовки прави настолен органайзер е по-устойчив. ?【Голям капацитет】 Този настолен кейдик с 8 отделения и 1 чекмедже ще съхранява всички необходими ви канцеларски материали под ръка, перфектен настолен органайзер и съхранение за малки стационарни принадлежности, като бележник на стикери, ножици, тиксо, телбод, флаш-памети, гумички за триене, линии и писалки, моливи. ?【Лъскав чекмеджето】В този настолен органайзер caddy има чекмеджето, който плавно се измъква точно там, където имате нужда от него, и лесно се прибира обратно, можете да го използвате за съхранение на няколко бележник за водене на записки, игли, кламери и т.н., ?【Няколко приложения】Този органайзер за химикалки за плот подходящ навсякъде, където ви е нужно, не само за канцеларски материали, но и за инструменти за грим; прекрасно на работния плот, училище маса, скрин в спалнята, масичката за кафе, рафт. ?【Идеален избор за подарък】 Този атрактивен настолен органайзер може да се превърне в чудесен подарък за абитуриентски бал, рожден ден, на връщане от училище, и Коледа, и предлага 6 цвята, с различни цветове, подходящи както за момчета, така и за момичета, и за офис, училище и за домашна употреба. ?【Здрав материал】 Този мрежест настолен органайзер изработен от устойчив метал, а трайно метална основа с 4 гумени облицовки прави настолен органайзер е по-устойчив. ?【Голям капацитет】 Този настолен кейдик с 8 отделения и 1 чекмедже ще съхранява всички необходими ви канцеларски материали под ръка, перфектен настолен органайзер и съхранение за малки стационарни принадлежности, като бележник на стикери, ножици, тиксо, телбод, флаш-памети, гумички за триене, линии и писалки, моливи. ?【Лъскав чекмеджето】В този настолен органайзер caddy има чекмеджето, който плавно се измъква точно там, където имате нужда от него, и лесно се прибира обратно, можете да го използвате за съхранение на няколко бележник за водене на записки, игли, кламери и т.н., ?【Няколко приложения】Този органайзер за химикалки за плот подходящ навсякъде, където ви е нужно, не само за канцеларски материали, но и за инструменти за грим; прекрасно на работния плот, училище маса, скрин в спалнята, масичката за кафе, рафт. ?【Идеален избор за подарък】 Този атрактивен настолен органайзер може да се превърне в чудесен подарък за абитуриентски бал, рожден ден, на връщане от училище, и Коледа, и предлага 6 цвята, с различни цветове, подходящи както за момчета, така и за момичета, и за офис, училище и за домашна употреба.Цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават леко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори калибриран по различен начин.

Общи свойства

Добавки за продукти