0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Сребърен Чайник от Сребро проба 999, чайникът за домашна употреба, Набор за приготвяне на Храна, Малък Чайник, Сребърен Чаен комплект, Чайници (Цвят: 180 мл 190g2)

Сребърен Чайник от Сребро проба 999, чайникът за домашна употреба, Набор за приготвяне на Храна, Малък Чайник, Сребърен Чаен комплект,

BGN 30.13
Налично за поръчка

Брой продукти

1. Сребро е инертен метал и обект на химични реакции, затова на него въздействат тежки метали. 2. Среброто притежава добро тепловыделением, разтваряне във вода може да намали нагряване на кръвта и играе важна роля в намаляване на сърдечно-съдови и цереброваскулярных заболявания. 3. Сребърни може да събира вода, мляко, супа и т.н., Производство : ръчно изработени.Закупете тази елегантна, но стилна чаена купа и изживейте своето чаено парти!. 1. Сребро е инертен метал и обект на химични реакции, затова на него въздействат тежки метали. 2. Среброто притежава добро тепловыделением, разтваряне във вода може да намали нагряване на кръвта и играе важна роля в намаляване на сърдечно-съдови и цереброваскулярных заболявания. 3. Сребърни може да събира вода, мляко, супа и т.н., Производство : ръчно изработени.Закупете тази елегантна, но стилна чаена купа и изживейте своето чаено парти!.Нека да придадат елегантност на масата за вечеря.Предпазни мерки при използване на сребърни чаени сервизов : 1. Разогревайте без вода.2. - Не може да се използва в микровълнова печка.3. Опитайте се да избягвате използването на газови котлони за варене на вода.4. Индукционная печка загрява сребърен съд и не може да се използва.5. Избягвайте докосване до метални части сребърна тигана, за да се избегнат изгаряния.6. Наведете сребърна дръжка на тигана.7. Избягвайте използването на киселинни разтворители и почистващи препарати.8. При директно приготвяне на чай вътрешната повърхност на сребърния чайник почернеет.9. Избягвайте контакт с морска вода и горещи извори.Начин на грижа за сребро чайным сервизом : 1. Най-добре е да се поддържа нивото на водата на нивото на 80-90% от капацитета за съхранение на целия тиган.В противен случай на препълване вряща вода, напълно боли нагревателен проводник на топлинна пещ и ще доведе до други ненужни опасности.2. Сребърен чай не може да се нагрява без вода, за високата температура, не повредени заваръчен шев.3. Метод за отопление сребро от чаено сервиза може да бъде и отоплението с въглища или електрическо отопление.Препоръчителни инструменти : електрически нагревательная метална плоча, инфрачервена нагревательная печка, електромагнитна нагревательная печка и т.н. Ако решите индукционную печката, ви трябва да закупите индукционную печка със защита от маски.4. След всяка употреба вытирайте вода и внимателно избършете с мека и суха кърпа. 5. Ако по време на използване се появи кал или промяна на цвета, можете да го леко полиране на сребро салфетка или сребърна пудра.Ако той се използва в продължение на дълго време, моля, избършете го с мека кърпа или хартия и се съхранява на хладно място.Ако имате някакви въпроси при използване, моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да публикувате.

Общи свойства

Добавки за продукти