0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
TCD 10 Pack Черни висока Точност на Универсални Устройства с емкостными сензорни екрани, stylus писалка за устройства с чувствителни на допир екрани, Съвместими с iPhone, iPad, ?

TCD 10 Pack Черни висока Точност на Универсални Устройства с емкостными сензорни екрани, stylus писалка за устройства с чувствителни

BGN 34.08
Налично за поръчка

Брой продукти

▶ Гъвкав капацитивен стилус - 100% съвместим с всички устройства с капацитивен сензорен екран, като i Pad, i Phone, таблети Samsung Galaxy и така нататък. ▶ Подвижна писалка за сензорния екран Styli Предпазва вашето устройство от надраскване!Този стилус предвижда плавно писмо, подобно на перьевое, и е съвместима с всички устройства с капацитивен сензорен екран.Идеален за приложения за обучение / рисуване, писане, навигация. Вградена метална скоба ви позволява лесно прикачване към джобовете и чехлам за таблети. ▶ Тези stylus писалка TCD отлични за всички възрасти, те са много леки и лесни за носене, както като допълнително предимство за всеки stylus pen е снабден с лесен за употреба клипс, който можете да прикачите към джоба, чехлам и сумочкам. ▶ Тези stylus писалка осигуряват прецизен подбор на всички устройства със сензорен екран.Всеки от тях е индивидуален тест за най-добрата работа с вашите i Phone, i Pad, планшетами, устройства с Android, i Pad Mini, i Pad Air и всички други устройства със сензорен панел с дължина само 4,5 инча. ▶ СЪВЕТ за защита от надраскване - връх на писеца TCD е изработен от мека и устойчива на надраскване каучук.Устойчиво на пръстови отпечатъци и антипригарный съвет на екрана, перфектен за рисуване, писане и т.н. ▶ Гъвкав капацитивен стилус - 100% съвместим с всички устройства с капацитивен сензорен екран, като i Pad, i Phone, таблети Samsung Galaxy и така нататък. ▶ Подвижна писалка за сензорния екран Styli Предпазва вашето устройство от надраскване!Този стилус предвижда плавно писмо, подобно на перьевое, и е съвместима с всички устройства с капацитивен сензорен екран.Идеален за приложения за обучение / рисуване, писане, навигация. Вградена метална скоба ви позволява лесно прикачване към джобовете и чехлам за таблети. ▶ Тези stylus писалка TCD отлични за всички възрасти, те са много леки и лесни за носене, както като допълнително предимство за всеки stylus pen е снабден с лесен за употреба клипс, който можете да прикачите към джоба, чехлам и сумочкам. ▶ Тези stylus писалка осигуряват прецизен подбор на всички устройства със сензорен екран.Всеки от тях е индивидуален тест за най-добрата работа с вашите i Phone, i Pad, планшетами, устройства с Android, i Pad Mini, i Pad Air и всички други устройства със сензорен панел с дължина само 4,5 инча. ▶ СЪВЕТ за защита от надраскване - връх на писеца TCD е изработен от мека и устойчива на надраскване каучук.Устойчиво на пръстови отпечатъци и антипригарный съвет на екрана, перфектен за рисуване, писане и т.н.

Общи свойства

Добавки за продукти