0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Отделно Стоящ Смесител За вана с Водопад TANGAN, Месинг Смесител За Душ С Една Дръжка, Външни Батерии За Баня, Хром

Отделно Стоящ Смесител За вана с Водопад TANGAN, Месинг Смесител За Душ С Една Дръжка, Външни Батерии За Баня, Хром

BGN 1.67
Налично за поръчка

Брой продукти

Ако имате някакви въпроси относно продуктите, моля не се колебайте да се свържете с нас. ❤ За сертифициране на компанията : Моля, закупуване на нашите продукти в TANGAN.Една дръжка управлява подаване на топла и студена вода, че е най-добрият избор за модернизация баня.Осигуряване на дълъг експлоатационен срок.Топло напомняне : ★ Преди да инсталирате проверка на пълнотата на всички аксесоари. Изплакнете боклук в предварително заделанной вода тръба, преди да инсталирате, за да се избегне запушване на крана и вътрешни тръбопроводи.Сложната технология на производство на керамика осигурява както удобството, така и прецизно управление.Вие ще се чувствате много удобно, с помощта на смесител за баня с една дръжка.Моля, обърнете се към самия продукт!★ Проектът може да се различават леко от снимките, поради показване на източници на светлина и дисплеи. ❤ Надежден керамични консуматив : тонер касета с керамични дискове могат да издържат на 500 000 теста на отваряне и затваряне.Ние поемаме пълна отговорност за стоките в този магазин.★ Ръчно измерване с различни размери има някаква грешка. ❤ Гладка дръжка : Дръжка гладка и лесно се регулира, а отваряне и затваряне могат да издържат на изпитанието на времето за ергономична употреба.★ Ако искате да поръчате големи поръчки, смесени поръчки или няколко продукти, моля не се колебайте да се свържете с мен, за да можем да ви предоставим отстъпка на стоки.Вие ще се чувствате много удобно, с помощта на смесител за баня с една дръжка.Ефект vodopadnaya вода, едно изключително преживяване. Ако трябва да го инсталирате сами, ви е необходим известен опит инсталация.Не инсталирайте го по свое желание.

Общи свойства

Style:
Contemporary
Faucet Type:
Freestanding Bathtub Faucet
Feature:
Waterfall
Valve Core Material:
Ceramic
Cold and Hot Switch:
Yes
Number of Handles:
Single Handle
Cold/Hot Water Control Type:
Single Holder Dual Control
Installation Method:
Floor Mounted
Color:
Chrome, ORB, Brushed Nickel
Body Material:
Brass
Handle Material:
Brass
Installation Tips:
1. If you have to install it yourself, you will need some installation experience. Do not install it at will.:
2. Rinse the debris in the pre-embedded water pipe before installation to avoid clogging the faucet and internal piping.:
Warm Reminder:
★ Check that all accessories are complete before installation.:
★ Manual measurement of various sizes has a certain error. Please refer to the actual product!:
★ The project may be slightly different from the picture due to the display of lights and displays.:
★ If you want to order large orders, mixed orders or multiple items, please feel free to contact me so that we can provide you with product discounts.:
★ Please note that your order address must match your shipping address. :

Добавки за продукти