0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Триизмерно Цифрово изображение с висока кораб. Кораб под червени Платна. Добър вечер. Спокойно море. - Кухненски ръкавици (phl-375651-1)

Триизмерно Цифрово изображение с висока кораб. Кораб под червени Платна. Добър вечер. Спокойно море. - Кухненски ръкавици (phl-375651-1)

BGN 3.00
Налично за поръчка

Брой продукти

размер 8 на 8 см, смес от памук и полиестер 50/50.Изображението, отпечатването на една страна; контур за окачване.Ватиран дизайн осигурява по-голяма гъвкавост.Машинно пране на меки циклируется.Кухненски ръкавици се продават поотделно. размер 8 на 8 см, смес от памук и полиестер 50/50.Изображението, отпечатването на една страна; контур за окачване.Ватиран дизайн осигурява по-голяма гъвкавост.Машинно пране на меки циклируется.Кухненски ръкавици се продават поотделно.Дигитално изкуство на високо кораб.Кораб под червени платна.Добър вечер.Подарък potholder Спокойно sea е идеално за ежедневна употреба и върви добре с всеки кухненски интериор.Този държач за саксии с размер 8 на 8 см от смес от памук и полиестер 50/50 е стеганую дизайн, който осигурява по-голяма гъвкавост при използването.Удобна най контур позволява цаката за демонстрация или на съхранение.Топлоустойчива за безопасно извличане на ястия от фурната и горещи саксии с плочи.Идеално и като подарък за домакинята или в нов дом.Вижте нашите Специални предложения и промо-акции, изброени по-горе.

Общи свойства

Добавки за продукти