0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Кръгли бутилки Boston 8 унции, Празни от PET пластмаса за Еднократна употреба, които не съдържат BPA, с черни Прижимными капачки (опаковка от 12 броя) (прозрачен)

Кръгли бутилки Boston 8 унции, Празни от PET пластмаса за Еднократна употреба, които не съдържат BPA, с черни Прижимными капачки (опаковка

BGN 0.33
Налично за поръчка

Брой продукти

Опаковка от 12 на празни бутилки за въртене за еднократна употреба, с гладки черни прижимными дискови капаци. Бутилка с кръгла форма, Boston, изработени от PET пластмаса, не съдържат BPA. Обемът на бутилката - 8 грама.Височина на бутилката : 4,92 инча (125 мм).Диаметър на бутилката : 2,36 инча (60 mm).Размер на капсула 24/410, изработен от полипропилен, съдържащ не BPA.Натиснете върху едната страна, за да отвори.Натиснете върху другата страна, за да се затвори.Easy опаковка.Използвайте за пътуване и продукти за домашно готвене, шампоан, балсам, лосиони, кремове, течности, гелове, сапуни за миене на съдове, сапун за тяло, почистващи препарати, бои и художествени материали.Произведено в САЩ.Опаковка от 12 на празни бутилки за въртене за еднократна употреба, с гладки черни прижимными дискови капаци. Бутилка с кръгла форма, Boston, изработени от PET пластмаса, не съдържат BPA. Обемът на бутилката - 8 грама.Височина на бутилката : 4,92 инча (125 мм).Диаметър на бутилката : 2,36 инча (60 mm).Размер на капсула 24/410, изработен от полипропилен, съдържащ не BPA.Натиснете върху едната страна, за да отвори.Натиснете върху другата страна, за да се затвори.Easy опаковка.Използвайте за пътуване и продукти за домашно готвене, шампоан, балсам, лосиони, кремове, течности, гелове, сапуни за миене на съдове, сапун за тяло, почистващи препарати, бои и художествени материали.Произведено в САЩ.Опаковка от 12 на празни бутилки за въртене за еднократна употреба, с гладки черни прижимными дискови капаци. Бутилка с кръгла форма, Boston, изработени от PET пластмаса, не съдържат BPA. Обемът на бутилката - 8 грама.Височина на бутилката : 4,92 инча (125 мм).Диаметър на бутилката : 2,36 инча (60 mm).Размер на капсула 24/410, изработен от полипропилен, съдържащ не BPA.Натиснете върху едната страна, за да отвори.Натиснете върху другата страна, за да се затвори.Easy опаковка.Използвайте за пътуване и продукти за домашно готвене, шампоан, балсам, лосиони, кремове, течности, гелове, сапуни за миене на съдове, сапун за тяло, почистващи препарати, бои и художествени материали.Произведено в САЩ.

Общи свойства

Добавки за продукти