0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
3 бр. Биговка за кожа ръб от Неръждаема Стомана 1 мм, 1,5 мм, 2,5 мм с Дървена дръжка за фабрика за щавене на кожи занаяти и САМ.

3 бр. Биговка за кожа ръб от Неръждаема Стомана 1 мм, 1,5 мм, 2,5 мм с Дървена дръжка за фабрика за щавене на кожи занаяти и САМ.

BGN 16.74
Налично за поръчка

Брой продукти

Корона от неръждаема стомана : Корона фабрика за щавене на кожи инструмент Edge beveler изработени от неръждаема стомана, която не податливи на корозия, е изключително трудно да се окислява, износостойка и трайна и може да се използва в продължение на дълго време. 3 Технически характеристики на : Извита конструкция, идеално решава проблема с ъгъла на наклона на ръба, а три спецификации на притежателя на ръба могат да отговарят на вашите недостатъчни нужди.Лесно управление : Загрейте край на инструмента и докоснете се до външния вид на кожата, кожен край ще стане ясно и удобно за вашата работа.Лъскав и полиран : Напълно полиран корона устройство за вдаването кожена кант придава лъскав вид, работи добре, не вреди на кожата, лесна работа.Област на приложение : Кромкооблицовочный машина за кожата и се използва главно за кант на кожата, източил паралелно декоративни линии на външен вид на кожата с помощта на налягане.Корона от неръждаема стомана : Корона фабрика за щавене на кожи инструмент Edge beveler изработени от неръждаема стомана, която не податливи на корозия, е изключително трудно да се окислява, износостойка и трайна и може да се използва в продължение на дълго време. 3 Технически характеристики на : Извита конструкция, идеално решава проблема с ъгъла на наклона на ръба, а три спецификации на притежателя на ръба могат да отговарят на вашите недостатъчни нужди.Лесно управление : Загрейте край на инструмента и докоснете се до външния вид на кожата, кожен край ще стане ясно и удобно за вашата работа.Лъскав и полиран : Напълно полиран корона устройство за вдаването кожена кант придава лъскав вид, работи добре, не вреди на кожата, лесна работа.Област на приложение : Кромкооблицовочный машина за кожата и се използва главно за кант на кожата, източил паралелно декоративни линии на външен вид на кожата с помощта на налягане.Параметри : Тип на продукта : Гънка кожа край Материал : масив, дърво, неръждаема стальупаковка : Пластмасов ПакЕтспецификации : прибл. 1 мм / 0,04 инча, около 1,5 мм / 0,06 инча, прибл. 2,5 mm / 0,1 инча пакет включва : 3 х намачкване за кожени ръбове.

Общи свойства

Item Type:
 Leather Edge Creaser
Material:
Solidly Wood, Stainless Steel
Packing:
OPP Bag
Specifications:
Approx. 1mm / 0.04in, Approx. 1.5mm / 0.06in, Approx. 2.5mm / 0.1in
Package List:
3 x Leather Edge Creaser

Добавки за продукти