0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Чанта за топла Вода OliviaLiving, Топло за топла Вода, 2 Литра, Разогреваемый и Отново Замораживаемый Пакет за гореща и Студена Вода с Вязаным Калъф за Облекчаване на болк?

Чанта за топла Вода OliviaLiving, Топло за топла Вода, 2 Литра, Разогреваемый и Отново Замораживаемый Пакет за гореща и Студена Вода

BGN 2.33
Налично за поръчка

Брой продукти

?Богат на функции бутилка за гореща вода - бутилка за гореща вода Olivia Living са изработени от висококачествен PVC материал, годни за рециклиране, който помага за задържане на топлината за по-дълго, отколкото традиционните силиконовата бутилка за гореща вода, а също така може да се използва като пакет с лед или бутилка със студена вода. ?Лесна употреба - Широка врата лесно е пълен, а противоосколочный перваза на бутилки с гореща вода с капак предотвратява выплескивание водата обратно, като ние по-старите гумени бутилки.Пълнете капацитет за не повече от две-трети.Бутилка за гореща вода е изработена в съответствие с B. S. 1970 : 2012, за да гарантира максимална сигурност. ?Полезен помощник - класически дизайн на тази класическа бутилка с топла вода.Лекува болки в мускулите, стрес или спазми, артрит, болки в затекшей шията, болки в кръста, подаръци за жени, менструални спазми и други често срещани болки, а също така може да се използва като студен компрес за деца с висока температура или за намаляване на отоци, при незначителни травми. ?Инструкции за грижа - Окото текстура прави контакт с кожата, по-безопасно и комфортно.Идва с елегантен вязаным калъф за чантата с гореща вода, предотвращающим директен контакт гореща гума с кожата и причиняват изгаряне, както и придающим продукт, по-стилен и персонализиран изглед.Гумена подложка отопление трябва да се замени след две години на употреба.И редовно проверявайте тапата на износване и на прекъснати щети. ? Следпродажбено обслужване - Ние сме толкова сигурни в качеството на нашия пакет за топла вода.Но ако по някаква причина не е напълно доволен от този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време!.Няма мирис.Лесен за употреба.Моющийся калъф.Сигурен и издръжлив.Поддържа топлина в продължение на няколко часа.Висококачествени меки и пухкави корица.Не съдържа вредни вещества.Бутилка за гореща вода Olivia Living с Капак Голяма 2л. Тези гумени пакети за топла вода - вашият идеален спътник в топлина.Те са също много помагат за облекчаване на менструални болки.Това също е чудесно средство за облекчаване на главоболие, болки в мускулите и други болки в коленете или ставите.Получавате незабавна терапия студ, е просто поставяне на натрошен лед в пакет и надеждно заключване на него.Нашият пакет с гореща вода ще облекчи troublemaking главоболие и болки в мускулите.

Общи свойства

Добавки за продукти