0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Промишлени тренировки XMEIFEITS Регулируема тренировка Форстнера Диаметър 15 20 25 30 35 мм Дървообработваща Околовръстен Трион за електрически Инструменти Видий трениро?

Промишлени тренировки XMEIFEITS Регулируема тренировка Форстнера Диаметър 15 20 25 30 35 мм Дървообработваща Околовръстен Трион за електрически

BGN 1.00
Налично за поръчка

Брой продукти

Професионален индустриален бормашина с висока твърдост и устойчивост на износване, висока устойчивост на топлина и шок вискозитет.Аксесоари за diy : Дървообработване.Острието е изработено от висококачествена сплав, добра технология синтероване, остър и с дълъг срок на служба. позициониране изпълнени по метода на леене под налягане от прах лети, се използва заоблен дизайн, подходящ за отстраняване на стружки и пробиване на Специална подвижна конструкция strongback улеснява пробиване.Може да се използва за повечето ръчни тренировки/на безжични тренировки/настолни тренировки за пробиване на дупки в продукти от дърво с гладък отвор.Преди употреба проверете мощност и скованост на машина, за да се уверите, че машината може да се използва режещ инструмент необходимия диаметър Характеристики : 1. Острието е изработено от висококачествена сплав, с добра технология синтероване, остро и има дълъг срок на служба.2. позициониране е от леене под налягане от прах лети, се използва заоблен дизайн, подходящ за отстраняване на стружки и пробиване на Специална подвижна конструкция strongback улеснява пробиване.3. Може да се използва за повечето ръчни тренировки/на безжични тренировки/настолни тренировки за пробиване на дупки в продукти от дърво с гладък отвор.Параметри : Тип : тренировка Форстнера Материал : Цементированный Карбиддиаметр : 15 мм, 20 мм, 25 мм, 30 мм и 35 мм Забележка : Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Пратката включва : 1 комплект тренировки Форстнера.

Общи свойства

Type:
Forstner Drill Bit
Material:
Cemented Carbide
Diameter:
15mm 20mm 25mm 30mm 35mm
Note:
Please allow 1-3mm error due to manual measurement.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
Package Included:
1Set Forstner Drill Bit :

Добавки за продукти